Şimdi Ara

(ALINIK) GTX 1080 Tİ EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mini modelleri hariç hepsi olabilir(EVGA,ASUS,MSİ,GİGABYTE,ZOTAC),
    Mining v.b işlerde kullanılmamış,mümkünse bir müddet garantisi de olan 1080 Tİ ekran kartı aramaktayım,
    Lütfen uçuk kaçık fiyat teklifleri ile gelmeyin.

Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
    İyi forumlar.

• Samanlıkta iğne aramaya devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçeniz ne kadar bilmem ama sarı siteden Trabzon'dan bı abimiz bir sürü model satıyor yaklaşık 1 sene garantili hepsi. Ben aldım bir tane bakın isterseniz

• ben de gördüm onu bilmem ne yazılım. ama mining gibi geldi bana...
  • IRQN kullanıcısına yanıt
    Mining gibi gelmesin, zaten o kartlar mining. 2 sene full yükte 7/24 çalıştırdığı kartları satıyor o arkadaş. 1 sene garantinin sonunu görmeden patlarsa şans. 2. seneyi görmez o kartlar.
  • Evet mining o kartların hepsi arkadaşlar yazılım firması zaten anlamamak çok zor :)

• way hakkımızda yorum yapılmış :)

kartlar tabiki mining hermüşteriye anlatıyoruz. kartları satmakda bir problemimiz yok çok şükür.

ama piyasada bir algı var "mining kartı" . aslında bu genel kanı doğru.

fakat biz kendi yazılımlarımız ile profesyonel bir ortamda bu işi yaptık 12 ay boyunca .

bilmiyorum TR de bizim gibi bir örnek dahavarmıdır. bakımlarına ve ürüne özen gösteren. sattıgımız bütün kartlar garantili şuan aktif ilandaki. ve hepsi servisden bakımını yapılmış bir şkeilde gönderiliyor . testleri tamamlanıyor.

herhangi bir pro gamer, internet cafe yada deep learnig için kuallnılmış kartlardan çok daha temizdir. ben bu konuda çok rahatım 150 adet 1080 Ti modelimizden 1 tanesi bozulmadı. keşke bozabilseydik para iadeside alırdık :). 150 tane kartı sogutmak ,kontrol etmek , elektrik akışını sağlamak için neler yapılması gerektiğini sanırım buradaki arkadaşlar araştıra bilirler. çok ciddi bir yatırım. datacenter dan çıkma sunucu almak gibi.

DH a ilan vermemin sebebi burada çok bilmiş insan çok fazla. eskiden DH da aktif idim şuan buradan elimi ayağımı çektim. Her kese laf anlatmaktan ise alıcı olan kişiye gerekli ayrıntıyı veriyoruz.

özetlemek gerekirse ürünün mining olmadıgını depplearnig için kulalnıldıgı yalanını söylemek çok kolay. fakat bizim gizlediğimiz sakladıgımız yada kötü malı parlattıgımız bir durumumuz yok çok şükür.

Hayırlı ramazanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GTX 1080 - 1080 Tİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: undis

Mining gibi gelmesin, zaten o kartlar mining. 2 sene full yükte 7/24 çalıştırdığı kartları satıyor o arkadaş. 1 sene garantinin sonunu görmeden patlarsa şans. 2. seneyi görmez o kartlar.
    bu tip mesajlardan dolayı DH de satış yapmıyoruz . bizim milletimizde bu huy çok var malesef.

bizim ekipdemiydiniz kartların nekadar nezaman aralıgında hnagi ortamda 7/24 çalıştıgını biliyorsunuz ? çok ilginç gerçekden .

fazla post olmasın diye editliyorum ,öğrenmek isteyen arkadaşlara bir önerim daha olacak

ekran kartının ömrünü teknik detaylarındaki dökümanlardan takip edebilirsiniz. bu 7 ila 10 yıl arasında değişmektedir. tabi abartıp rx580 lere yapıldığı gibi voltaj , bios , overclock vs deniyorsanız belirtilen ömürlerin dışına çıkmışsınızdır.
    DH dan hiç bir müşteri talebim olmamasına rağmen bir noktaya daha değineyim ; 12 ay stok ayarlarla özel fan ayarlarıyla teknik dökümanların belirttiği sicaklık oranlarında 1 yıl çalıştırdık kartları. burada ortam , yazılım vs hep kendi tasarımlarımız. 8 tane kartı birleştirip bir odada 12 ay boyunca işlem yapmadık

muhtemelen tr deki en büyük 1080 ti stoguda şuan bizde. zamanında dolar ile yapılan bu yatırımında farkında olmanızı isterim. hiç kimse bir liseli kafasıyla böyle büyük bir proje yapamaz.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 12 Mayıs 2020; 1:47:30 >

• Mult!_61 kullanıcısına yanıt
    Bu açıklamanızı gidip tüm ilanlarınız altına ekleyin. Ben sizin her müşteriye bu bilgileri verdiğinize inanmıyorum. Ayrıca mining yapılan kartlar, dediğiniz gibi 10 yıl süren bir süreç sonrası bozulmuyor. Mining kartı demek kısa sürede patlayacak bomba demektir. Bunu tüm forum ayrıca herkes bilmektedir. Siz kartlara 2 sene mining yapılmış şekilde fiyatta biçmemişsiniz. 3500 lira fiyat biçilmiş kartlarınız var. Kendinizi savunma tarzınızda ayrıca hiç hoş değil. Eğer her müşteriye tek tek anlatıyorsanız, neden bu zahmete girmeden direk konuya kart mining kartıdır, fakat bizler gerekli bakımlarını ve temizliklerini düzgün yaparak, kartları yıpratmadık yazmadınız. Ayrıca Türkçe konusunda da kendinizi biraz geliştirin. Ekran kartları günlük 7 8 saatlik kullanım için tasarlanmıştır. Akabinde sizler biz soğuttuk güzel baktık diyorsunuz. Bunun garantisi nasıl veriliyor? Dediğiniz gibi biz orda yoktuk. Nereden bileceğiz? Dolayısıyla lütfen bizim milletimiz de bu huy var vb. gibi ifadelere girmektense, kartlarınızın fiyatlarını güncelleyin, ayrıca tüm konularınıza mining kartları olduğunu da yazın. Siz ticaret yapıyorsunuz, şahıslara yardım kuruluşu değilsiniz. Ona göre hareket edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: undis

Bu açıklamanızı gidip tüm ilanlarınız altına ekleyin. Ben sizin her müşteriye bu bilgileri verdiğinize inanmıyorum. Ayrıca mining yapılan kartlar, dediğiniz gibi 10 yıl süren bir süreç sonrası bozulmuyor. Mining kartı demek kısa sürede patlayacak bomba demektir. Bunu tüm forum ayrıca herkes bilmektedir. Siz kartlara 2 sene mining yapılmış şekilde fiyatta biçmemişsiniz. 3500 lira fiyat biçilmiş kartlarınız var. Kendinizi savunma tarzınızda ayrıca hiç hoş değil. Eğer her müşteriye tek tek anlatıyorsanız, neden bu zahmete girmeden direk konuya kart mining kartıdır, fakat bizler gerekli bakımlarını ve temizliklerini düzgün yaparak, kartları yıpratmadık yazmadınız. Ayrıca Türkçe konusunda da kendinizi biraz geliştirin. Ekran kartları günlük 7 8 saatlik kullanım için tasarlanmıştır. Akabinde sizler biz soğuttuk güzel baktık diyorsunuz. Bunun garantisi nasıl veriliyor? Dediğiniz gibi biz orda yoktuk. Nereden bileceğiz? Dolayısıyla lütfen bizim milletimiz de bu huy var vb. gibi ifadelere girmektense, kartlarınızın fiyatlarını güncelleyin, ayrıca tüm konularınıza mining kartları olduğunu da yazın. Siz ticaret yapıyorsunuz, şahıslara yardım kuruluşu değilsiniz. Ona göre hareket edin.
    dediğim gibi. siz laf veya söz ile anlaşacağımız bir kiş ideğilsiniz. zira ilk sözünüz özür olurdu. bakın 2 yıl demişsiniz oysa ben 12 ay diyorum şartlarıda belirttim. ama siz yine 2 yılda ısrarcısınız. ramazan günü yazdıgınız bu mesaj için size hakkımı helal etmiyorum.

sizin ürünleriniz olduğunda siz istediğniiz gibi açıklamalar yapıp istediğiniz fiyata ürün koyarsınız. ayrıca bir iftiranızda ürünlerin ne amaçla kullanıldıgını belirtmiyorsunuz konusunda oldu .bunada ispat vs uğraşıcak değilim. bizim yerimiz konunumuz belli yıllardır trabzonda işletme sahibiyiz. yalan söylicek olsak bunun çokdaha farklı ve akıllıca yöntemleri var.

2. el ürün alıyorsunuz ve bu bir elektronik parça, ürünün testlerini bakımları yapan distribütör firmanın test sonuç evrakları mevcut. "dediğiniz gibi biz orada yoktuk" kelimesi çok güzel. orada yoksanız ya gelip şahit olacaksınız, güveneceksiniz ya boş konuşmıyacaksınız.

bunun dışındada gerekli açıklamaları yaptıgım için DH da vakit kaybetmeme gerek yok .

• Mult!_61 kullanıcısına yanıt
    ''ramazan günü yazdıgınız bu mesaj için size hakkımı helal etmiyorum.'' Bu şekilde beylik ve hamaset kokan sözlerle kimseyi manipüle edemezsiniz. Ben size herhangi bir iftira ya da yapmadığınız bir şeyi atıf etmedim. Kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz. Bende size, mesajlarımı çarptırarak ve amacından kopararak yansıttığınız için hakkımı helal etmiyorum. Sizden herhangi bir ispat isteyen de zaten yok. Mining kartlar alınacak kartlar değildir. Siz samimi olsanız, karttan mining yaparak kazandığınız paraya binayen ücreti düşük tutardınız. Mining yapılmamış kart fiyatına satıyorsunuz. Kartların mining olduğunu konunuzda belirttiniz mi? Hayır. Kartlara mining kartı fiyatı biçtiniz mi? Hayır. Arayan kartı almak isteyen insanlara, karrtların mining olduğunu açıkladığınızı ispatlayan bir kanıt verdiniz mi? Hayır. Sanırım bence de sizin bu forumda anlatacak bir lafınız kalmadı. Benim de size anlatacak lafım kalmadı. Forum ve diğer insanlar takdir edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis -- 12 Mayıs 2020; 15:9:27 >

• Konu farklı yerlere gitmiş. Ben de almaktan vazgeçtim. (tartışmadan bağımsız)
    Sıfır bir kart almaya karar verdim.

Herkese iyi forumlar.

iLAN PASiFTiR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azaxsyndrom -- 12 Mayıs 2020; 14:54:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.