Şimdi Ara

--ALINIK-- gt 540m'li laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 --ALINIK-- gt 540m'li laptop
    ...
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: nummberone

http://forum.donanimhaber.com/m_99872680/tm.htm

arızalı kesinlikle alınmayacaktır.
  • bütçem max 700 tl(cihazın durumuna göre) gpu ve cpu'nun yük altında ve boşta sıcaklık değerleri benim için önemli bu testleri yapacaksanız mesaj atın.

daha güçsüz ekran kartı olan cihazlarla ilgilenmiyorum. öyle bi model için mesaj atarsanız cevap verilmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 4 Şubat 2015; 11:01:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Bu mesaj silindi.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 4 Şubat 2015; 14:17:58 >

• 600e 520m li var yazayım dedim işinize yararsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunt_etehen

600e 520m li var yazayım dedim işinize yararsa

fiyat iyi ama dediğim gibi oyun için aradığımdan dolayı 540m'den aşağısını düşünmüyorum yine de teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aradaki fark çokmudur bilmemde pes13 point blank ve moh cod falan oynamıştım.
    tabi bi bildiğiniz vardır.
    bulursunuz inşallah
  • gt540lı laptoplar 800 den aşağıya bulunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

gt540lı laptoplar 800 den aşağıya bulunmaz.

daha önce forumda en ufak sorunu olmayan alüminyum kasa k53sv 650 ye satıldı bataryası da 3 saat dayanıyordu

onun dışında onlarca kez 600-700 tl aralığında satıldı bu cihazlar. siz ciddi mi diyorsunuz bu 800 ü yoksa siz de o fiyata sattığınız için satışlarınız etkilenmesin diye mi diyorsunuz. benim arkadaşım "2 sene" önce sorunsuz acer 5750g yi 750 ye aldı. 4. nesil i serisi çıkmış biz hala 700 e bile bulamıyoruz forumda 2. nesil i serisi işlemcili cihazları.

800 den aşağı forumda yoksa bunun nedeni satıcıların piyasadan haberinin olmamasıdır. sıfır 4. nesil i3 lü gt 840m li acer laptop vatanda 1100'den ucuza satıldı sıcak fırsatlardan bakın isterseniz konusuna. altın satıyormuş gibi davranmayın lütfen.

• bilgisayarsız kalacak olsam sizin gibi "tok" satıcılardan 800 e öyle bir cihaz almam

• ilanı 8 kasımda açmışsınız hala arıyorsunuz neden bu kadar uzun zaman oldu sizce?

dolar 2.46 oldu laptop sıfır fiyatları arttı ikinci elde de herkes sıfır fiyatına göre paha biçer.

şu an forumda gt540lı laptop ilanlarına baktınız mı?

var mı bir ilan 700 e satılan link verin herkes bilgilensin.

laptobumu keyfine satılıktır. Ben kendi laptobum için ikinci el ederinden fazla fiyat biçtim hemen satılmasın diye

700 e şans eseri bulursanız da iyice inceleyin biryerinde sorun olabilir laptobun ama hiç sorunu yoksa da direkt satın alın o gün bir de sayısal loto oynayın şans yüzünüze o gün gülmüş demektir.

iyi alışverişler.

• tassadar kullanıcısına yanıt
    sizi troll olarak görüyorum o nedenle ciddi cevap vermeyeceğim artık ben piyasayı çok iyi biliyorum merak etmeyin sadece birkaç örnek link paylaşacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_95512242/f_//tm.htm

geçenlerde de 700 e bi arkadaş satmıştı 5750g

bi de şu var bakın 750 den açılmış ilan 2 kişi fiyat takip yazmış çok uygun olsa hemen alınırdı değil mi?:http://forum.donanimhaber.com/m_93627850/f_/key_540m//tm.htm

• ayrıca sahibinden'de istediğim fiyat aralığında çok rahat buluyorum yalnız get ilan açmadıkları için alamıyorum dh'de önce havale yapmak biraz daha risksiz o nedenle aylardır burda arıyorum

• dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 6 ağustos 2014 tarihli bir ilanı örnek vermişsiniz?

ağustos 2014 te dolar ne idi hatırlıyormusunuz?

şu an ne durumda takip ediyormusunuz?

ikinci el ürünün öncelikle fiyatını ne belirler veya hangi durum anlık değiştirir farkındamısınız?

iyi alış verişler.

iyi akşamlar.
  • tassadar kullanıcısına yanıt
    doğru kur arttı ama teknoloji de sürekli ilerliyor eski teknolojinin de değerinin azalması gerek biraz.

size de iyi alışverişler iyi geceler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.