Şimdi Ara

[ALINIK] Görüntü almalık ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba eski bilgisayarımdan görüntü almak için Vga ve Hdmi çıkışlı bir ekran kartına ihtiyacım var. Elinde kullanmadığı ve atıl durumda ekran kartı olan üyelerden hibe ya da cüzi bir ücret karşılığı kartını almak istiyorum.

• Ayni sekilde bende gecenlerde bu sekil bir ilan acmistim. Ismini vermek istemedigim biri sagolsun yardimci oldu. Hatta calistigi kargo sirketi vardi, bu sebeple kargoda ucuz cikacagi icin kendisi karsiladi. :)). Bu forumda hala guzel insanlar guzel arkadaslar var. Umarim sana da denk gelir biri...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Referanslarim:

Toplam: 17.570 TL lik alisveris hacmi...

cavador ALDIM || donyali61 ALDIM || maknc ALDIM || rommy6719 ALDIM || ramazandeveli ALDIM || grey_mania ALDIM || Tari_34 || chinaski ALDIM || esnaf elektronik ALDIM || bozbirik SATTIM/ALDIM || rude. SATTIM || KivancK. SATTIM || bboyseco SATTIM || predators_02 SATTIM || killforyou09 ALDIM || ruffles05 SATTIM || darkk34 SATTIM || sarper26 ALDIM || oktay3196 ALDIM || aferit ALDIM || populovus SATTIM || ramazandeveli SATTIM/ALDIM || Umut Aşkın ALDIM || Teacher ALDIM || sayims ALDIM || ramazandeveli ALDIM || floast ALDIM || murat8361 ALDIM || xewy SATTIM || Core2han SATTIM || sewger SATTIM || abdyaman SATTIM || emre72 ALDIM || savas82 ALDIM || enigmac ALDIM || Vamferden ALDIM || OssiiE ALDIM || 34hayrettin ALDIM || emfore SATTIM || hiickimse SATTIM || m_eminhelvaci ALDIM || bred78 ALDIM || mattblack ALDIM || b.unal ALDIM || mertstar15 ALDIM || bred78 ALDIM || Jason_Statham ALDIM || NightmarE_6 ALDIM || lordpozzo ALDIM || kametuze ALDIM ||
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Umarım sizin karşınıza çıkan üye gibi birisi benim de karşıma çıkar Dediğiniz gibi değerli ve yardımsever üyeler hala buradalar.
  • Selamlar , Hdmi çıkışlı olması şartmı elimde Nvidia Geforce 7100 Gs vardı Pes 13 bile oynatıyordu Youtube da 720p videolarda sorunsuz gayet iş gören bir karttı :) Vga ve Dvi çıkışlı işinizi görürse kutulara bir bakayım
    Merhaba hocam. Eski bilgisayarda babam Youtube'de takılıp, Excel'de liste falan hazırlıyor. Başka bir şeyle uğraşmıyor. Şuanki monitör 1600x900 çözünürlükte, Vga çıkışlı ve ekran kalitesi kötü. İleride bütçem artınca 1080p güzel bir monitör alacağım (Ben almazsam hayatta para verip almaz. O dandik monitörü kullanmaya devam eder ). Yeni monitöre de bağlayabilmek için istiyorum Hdmi çıkışını.

Orijinalden alıntı: sugureis

Merhaba hocam. Eski bilgisayarda babam Youtube'de takılıp, Excel'de liste falan hazırlıyor. Başka bir şeyle uğraşmıyor. Şuanki monitör 1600x900 çözünürlükte, Vga çıkışlı ve ekran kalitesi kötü. İleride bütçem artınca 1080p güzel bir monitör alacağım (Ben almazsam hayatta para verip almaz. O dandik monitörü kullanmaya devam eder ). Yeni monitöre de bağlayabilmek için istiyorum Hdmi çıkışını.
    Anladım yani dediklerini rahatlıkla yapabilecek bir kart aslında bu ama Hdmi çıkışlı malesef değil. Birde baban için 1080 monitor almana bence hiç gerek yok yani sen kullanmıyorsan sadece baban bu işler için kullanacaksa boşuna masraf bence benim babamda emekli adam evde Word kullanıyor ufak bir kaç oyun oynuyor birde Youtube vs internet haber felan bu yani kullandığı monitör 1366*768 hatta evdeki laptopta 1280*800 :)

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Monitörü yaklaşık 10 yıl önce Casper kasayla almıştık hocam. O kasanın yanında gelen monitör şuan kullandığı. Dediğiniz gibi bu çözünürlük yeterli aslında ama panel kalitesi bayağı kötü olduğu için kullanmasını istemedim. Emekli olduktan sonra günlük en az 5 saatini bilgisayar başında geçiriyor. Bilgisayar başında bu kadar vakit harcarken en azından düzgün bir ekrana baksın diye düşündüm. Zaten gözleri eskisi kadar iyi görmüyor iyice bozmasın
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir tane dvi to hdmi çevirici ile işi çözersin hocam 15 20 tl arası bir ücreti var.
    AMD RYZEN 5 2600 // ASUS ROG STRIX B450-F GAMING // ASUS ROG STRIX GTX 1080 A8G 8 GB // CORSAIR VENGEANCE LPX 2X8 GB 3000 MHZ DDR4 // HI-LEVEL 240GB SSD // EVEREST 240 GB GB SSD // WD CAVIAR BLACK 1 TB HDD // TOSHIBA P300 1 TB HDD // DARK GUARDIAN TEMPERED GLASS RGB // EVEREST HYDRA R7 OPTİK MEKANİK KLAVYE // LOGİTECH G300S MOUSE // LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT DİREKSİYON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.