Şimdi Ara

ALINIK Gigabyte 790XTA-UD4 Amd Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Gigabyte 790xta-ud4 Am3 anakart (150TL) [İPTAL]

Yazdığım fiyat, garanti durumuna göre değişir ama yukarıya doğru değişim göstereceğini pek sanmıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 30 Haziran 2011; 0:45:38 >

• Elimde var çok memnunum inşallah bulursun çok güzel bir anakart crossfire 16x8x şeklinde çalışıyor şu an desteklemediği işlemci yok usb 3 ve sata 3 desteği var
  • Dostum bence senin sb850'ye geçme vaktin gelmiş. Özel mesaj ile adresimi gönderiyorum
    İyi dileklerin için teşekkür ederim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48222938/tm.htm
    şahsı tanımıyorum ama ankarada fiyat da uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodom79 -- 15 Nisan 2011; 23:36:20 >
  • Arkadaş ilanı düzeltmemiş ama bildiğim kadaryıla satıldı. Biraz gecikince kaçırdık ne yazıkki.
  • Evet gg üzerinden 166 tl ye satmış
    http://urun.gittigidiyor.com/GIGABYTE-790XTA-UD4-DDR3-USB3-SATA3-AM3-ANAKART_W0QQidZZ38141157
    eline 150 tl geçmiş tam senin vermek istediğin fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodom79 -- 15 Nisan 2011; 23:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodom79

Evet gg üzerinden 166 tl ye satmış
    http://urun.gittigidiyor.com/GIGABYTE-790XTA-UD4-DDR3-USB3-SATA3-AM3-ANAKART_W0QQidZZ38141157
    eline 150 tl geçmiş tam senin vermek istediğin fiyat

Aslında sahibinden üzerinden sattım. Aynı anda ggdende satılınca o satışı iptal etmek zorunda kaldım:) 150ye sattım ben. Umarım sende bulursun istediğin gibi bi tane. Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim dostum.
    Bulabileceğimi pek sanmıyorum ama bir şansımı deneyeyim dedim, hayırlısı.
  • aslında satıp bi sürede inteldemi kalsam napsamm ..
  • 10 gün önce imzamdaki sistemi satmasaydım anakartı sana verebilirdim inşallah bulursun fena anakart değil ama ram konusuna dikkat et mutlaka uyumlu bi ram kullan yoksa sorun çıkartabilir
  • "Xtype34"
    Bencede zamanı gelmiş.

"loneliness61"
    Teşekkür ederim. Bu anakartı bulamasamda Gigabyte'ın başka modelini alacağım (hiç gigabyte kullanmadığım için illaki o olacak). Ramde büyük ihtimalle Gskill Ripjaws-x 1600mhz cl7 olacaktır. Sorun olur mu sence?
  • anakartın uyumluluk listesine bi göz atmanı tavsiye ederim... orda olmayan ramlerde uyacaktır tabiiki ama ordakiler test edilmiş ve herhangi bir uyumluluk sorunu olmayan ramlerdir.. en kötü ihtimalle 1600 değilde 1333 çalıştırırsın ve oc ile 1600e getirirsin...
  • GIGABYTE GA-MA770T-UD3 SC-938 AMD 770 SES LAN DDR3 1866 OC istersen 145 tl bu anakart
  • İlgine teşekkür ederim ama pek işimi görmüyor. CF ve usb3 illaki olsun istiyorum, sata3'te olursa iyi olur ama olmazsada önemli değil.
  • Gigabyte'a ram konusunda mail attım, anakart alacağım şu ramlerle uyumlumudur falan diye. Gelen cevap anakart uyumluluk listesindeki ramler harici sorun çıkarır gibi düşünmeyin, onlar test edilip sorun çıkarmayan ramlerdir, sizin alacağınız ramlerin sorun çıkaracağı anlamına gelmez oldu.

Hiç bir yerde benim şu an aldığım GSKILL 1600 cl 9 ramle kullanan yok, ama ben kullanıyorum, sorun yok.
  • Am3+ 990x'in ülkemize girişi ile alımdan vazgeçilmiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
    790fx ve 800 çipsetli anakartları çok yüksek fiyatlardan satmaya çalışan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim, sayelerinde doğrudan am3+'a geçmiş olacağım.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 23 Haziran 2011; 22:06:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.