Şimdi Ara

ALINIK GBA İÇİN SUPERCARD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK GBA İÇİN SUPERCARD
    GBA İÇİN SUPERCARD ARIYORUM ADVANCE AGS 101 MODEL İÇİN VEREBİLECEĞİM FİYAT 70 TL DİR. ADAPTÖRÜYLE HERŞEYİYLE BİRLİKTE 70 TL VEREBİLİRİM. İST İÇİ ELDEN TESLİM TERCİHİMDİR KARGO DA OLUR. REFRANSLI ÜYE ŞARTTIR.
    Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• GBA SUPERCARD sayısı 2 oldu. Bu arkadaşla beraber bende alacağım. indirim yapın 2 tane alalım:)
  • arkadaşlar, yurtdışından alışveriş yapabiliyorsanız "ez flash iv" alın. şu an hala üretimde olan alabileceğiniz en iyi gba flash cartı. 60 lira civarına kargo dahil hong kong'dan geldi. supercard için bir çok oyunda yavaşlama yaptığı söyleniyor. ben ez flash iv'ten çok memnunum, her oyunu sorunsuz açıyor.
  • Peki hocam tr de satan yer var mı
  • bildiğim kadarıyla türkiyede satan yok. geçenlerde bir arkadaş gameboy microsuyla beraber donanımhaberde sattı ama, tek gördüğüm oydu. ben hong kongtan takipli kargo ile aldım, sorun olmadı. benim aldığım sitede şu an stok bitmiş, ama başka sitelerde mevcut. isterseniz google'a "supercard vs ez flash iv" yazıp karşılaştırmaları okuyabilirsiniz. ben de okuduktan sonra ez flash iv almaya karar verdim zaten.
  • hocam sana 150 lira verelim arkadaşla bize 2 tane getirin olmaz mı:)
  • Ürün satın alınmıştır. Konu kapanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.