Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK GARANTİLİ İPHONE 4S Satın Al 5 Mart 2012 20:44 1 1 ALINIK GARANTİLİ İPHONE 4S Arkadaşlar ankarada elden nakit 1600 TL'ye alınık garantili iphone 4s arıyorum. Varsa satmak isteyen irtibata geçsin.Ankara dışından satacak olan arkadaşlar önce cihaz sonra para şeklinde alırım. Bana gelipte şu kadar referansım var bu kadar referansım var diyenler ilgilenmiyorum.Bana güvenmeyen olursa forumdan Emirkhan nickli kardeşime gönderirsiniz cihazı ben ondan alırım parayıda ona veririm. Piyasada bu fiyata bulamazsınız demeyin daha önce forumdan ve sahibinden'de 1'er tane bu fiyata aldım.Satıcı olmayanlar dışındada gereksiz yorumlar yapılmasın lütfen. Herkese Hayırlı Alışverişler. Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TÜM İPHONE MODELLERİ SIFIR CİHAZLAR ALINIR NAKİTE ÇEVRİLİR!!! KAPALI KUTU-SIFIR SAMSUNG TELEFONLARINIZ NAKİTE ÇEVRİLİR-ALINIR !!!
P.m cevaplandi. 1 adet forum disından alındı. Lütfen 1800-1900 teklif etmeyin o fiyatlara kapalı kutu cihazlar alınıp satılıyor. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TÜM İPHONE MODELLERİ SIFIR CİHAZLAR ALINIR NAKİTE ÇEVRİLİR!!! KAPALI KUTU-SIFIR SAMSUNG TELEFONLARINIZ NAKİTE ÇEVRİLİR-ALINIR !!!