Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Fifa 21 Champions Edition Secondary Hesap Satın Al 6 Ekim 2020 11:16 1 1 Alınık Fifa 21 Champions Edition Secondary Hesap Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi Fifa 21 Champions Edition Secondary hesap arıyorum. PS4 çıktığından beri buradan alış veriş yapıyorum, referanslarım mevcuttur.Oyunu 1 sene boyunca satmayacağım, satacak arkadaştan da bunu bekliyorum. Referanslı kişiler iletişime geçerse sevinirim.Teşekkürler.PM'den iletişime geçebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık: Cyberpunk 2077 - PS4 - Secondary Alınık Fifa 21 Champions Edition Secondary Hesap [SATILIK] STAR WARS JEDI FALLEN ORDER SEC HESAP [SATILIK] RDR 2 SEC HESAP ve FIFA 19 SEC HESAP