Şimdi Ara

ALINIK -> Ethernet Çoklayıcı--(PORT SWITCH-->2li veya 4lü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek portlu modemim var ve yeni Xbox360 kullanıcısıyım,live a bağlanabilmek için ethernet çoklayıcısına ihtiyacım var.2 portlu olması yeterlidir.Ama farketmez 4 de olabilir.Şöyle bir örnek vereyim size;

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36747

5 taksitli 22 lira ... (ama 8 portlu olması çok gereksiz tabi benim için)

Sizde,işinize yaramayan böyle bir alet veya aynı işlevi gören başka birşey var ise lütfen pm yoluyla teklifte bulununuz.
    Ucuz olması benim için çok önemli,verdiğim örnekten yüksek tekliflerle gelmeyiniz rica ediyorum.

Teşekkürler...
    İyi satışlar

Tekrar söylüyorum 20 liraya 8 lik tekliflerle gelmeyin 5-10 liralık 4 lük bişi arıyorum.20 liraya iyi-kötü 2 portlu modem alınır zaten.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 22 Mayıs 2009; 18:36:25 >

• en az 5 portlusunu bulabilirsiniz zaten onu arayıpta bulana kadar harcayacağın emek 8 portlu ile 5 portlu arasındaki farka değmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeMiHGeeK

en az 5 portlusunu bulabilirsiniz zaten onu arayıpta bulana kadar harcayacağın emek 8 portlu ile 5 portlu arasındaki farka değmez.

hm anladım sağolasın hocam.

Benim için şöyle bişi işe yarar mı(benim 2 li demek istediğim buydu aslında ama aynı görevde mi onu bilmiyorum);

ALINIK -> Ethernet Çoklayıcı--(PORT SWITCH-->2li veya 4lü)

anladığım kadarıyla bu rj45 girişi denilen bişi,ben bunu modeme bağlasam bir yandan pc diğer yandan Xbox360 a net bağlantısı sağlayabilir miyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 16 Mayıs 2009; 15:32:48 >

• PM attım

quote:

Orjinalden alıntı: krocker09

Tek portlu modemim var ve yeni Xbox360 kullanıcısıyım,live a bağlanabilmek için ethernet çoklayıcısına ihtiyacım var.2 portlu olması yeterlidir.Ama farketmez 4 de olabilir.Şöyle bir örnek vereyim size;

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36747

5 taksitli 22 lira ... (ama 8 portlu olması çok gereksiz tabi benim için)

Sizde,işinize yaramayan böyle bir alet veya aynı işlevi gören başka birşey var ise lütfen pm yoluyla teklifte bulununuz.
    Ucuz olması benim için çok önemli,verdiğim örnekten yüksek tekliflerle gelmeyiniz rica ediyorum.

Teşekkürler...
    İyi satışlar

Tekrar söylüyorum 20 liraya 8 lik tekliflerle gelmeyin 5-10 liralık 4 lük bişi arıyorum.20 liraya iyi-kötü 2 portlu modem alınır zaten.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koaksiyel ve Ethernet
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.