Şimdi Ara

Alınık ekran kartı(NOTEBOOK İÇİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook um için orta seviye nvidia 8600 veya , ati 3650 serisi mxm 2 girişli ekran kartı aryorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_i_z_e_l_i_5_3 -- 19 Ekim 2010; 18:42:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş yaptıklarım: *okanharman * selchuk * hiickimse * corny * C-TİMİ * şeref * XErTuX *WEST_BOY * WhyTheyCallMeInsane * nesimdural * forcun * Smileyy * gslicocuq * sisilli * kissesForYou * wild * Mehmet_Köksal * Seref yuksel * mpy * kachus * bahadir_bado * Rizeli55 * 288xq * vincee * öztin * HePeR * rainbowr6 * mj_pelit * necoinside * neosis * sugarboy * karabey_53 *tribalenfeksiyon* evrenersoy79*
  • arkadaşlar bende de aynı istek var 3 haftadır arıyorum bulamadım mxm 2 uyumlu ati 3650 yokmu yardımcı olabilecek rizeli arkadaşım senin ilanıda kullandım kusura bakma

Orijinalden alıntı: jericho23

nvidia gt330m verebilirim saydığın kartlardan daha iyidir fiyat olarak da fazla istemiyorum bütçeniz nedir?

kartın resmini koyarmısın buraya

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş yaptıklarım: *okanharman * selchuk * hiickimse * corny * C-TİMİ * şeref * XErTuX *WEST_BOY * WhyTheyCallMeInsane * nesimdural * forcun * Smileyy * gslicocuq * sisilli * kissesForYou * wild * Mehmet_Köksal * Seref yuksel * mpy * kachus * bahadir_bado * Rizeli55 * 288xq * vincee * öztin * HePeR * rainbowr6 * mj_pelit * necoinside * neosis * sugarboy * karabey_53 *tribalenfeksiyon* evrenersoy79*
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_i_z_e_l_i_5_3

quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

nvidia gt330m verebilirim saydığın kartlardan daha iyidir fiyat olarak da fazla istemiyorum bütçeniz nedir?

kartın resmini koyarmısın buraya

açıkcası senin laptopa uyarmı bilmiyorum gt9600'den daha yeni bir kart çünkü ve performans olarak çok iyi. hd4670'den daha iyi ve oynayamadığım oyun yoktu.call of duty modern warfare 50 fps üstü oynuyordum son ayarlarda..

şuan koyamıyorum çünkü laptopun içinde siz bir araştırıp bana dönün isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 19 Ekim 2010; 18:54:31 >

Daha Fazla Göster
  • attan inip eşşeğe binmek gibi olur o da ya 8600 vardı bende
  • _____________________________
  • çok pahalı satılıyor orda 290 liraya ben maddi sebeplerden dolayı alamadım ama gitti gidiyorda 200 lira
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.