Şimdi Ara

ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINDI

Merhabalar,

Kart alındı.

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• ketçap mayonez de olsun mu hem ucuz olsun hem tamirsiz hem miningsiz olsun bir de garantili olsun   

• quote:

Orijinalden alıntı: YediDeliler

ketçap mayonez de olsun mu hem ucuz olsun hem tamirsiz hem miningsiz olsun bir de garantili olsun   

Komik olduğunu mu sanıyorsun? Sen sıfırı 5000 lira olan kartların 2. eline 4500 lira verebilirsin seni tutan yok. Profilini inceledim de, bu yorumun da yaptığın diğer yorumlar gibi boşmuş o yüzden uzun uzadıya cevap vermeye gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3500 e bulunduğum şehirde bir ay miningli 2060 aldım tertemiz garantili kutulu faturalı. Bilginiz olsun hocam miningsiz olup 3500 bandında 2060 veya 2060 super düşürmek çok zor. bütçeyi biraz arttırabilirseniz güzel bi kart bulabileceğinizi düşünüyorum iyi günler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rajko -- 30 Ocak 2023; 17:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rajko

3500 e bulunduğum şehirde bir ay miningli 2060 aldım tertemiz garantili kutulu faturalı. Bilginiz olsun hocam miningsiz olup 3500 bandında 2060 veya 2060 super düşürmek çok zor. bütçeyi biraz arttırabilirseniz güzel bi kart bulabileceğinizi düşünüyorum iyi günler :))

Nvidia grubunda haklısınız RTX 2060 gibi kartları bulmak zor. 1-2 ay mining sorun değil yine yapıldığı ortama bakılması lazım tabi. 3500 civarı dediğim için temiz kart olur 4000-4500 de veririm yani karta bağlı. Ama amd tarafında çok fazla rx 6600 teklifi geldi. Rx 6600 normalde iki karttan da iyi de sürücü sorunu wattman vs durumu var. Ek olarak daha geçen ay 4700-5000 civarına sıfır pulse rx 6600 ler satıldı. Şimdi 4500'e teklif geliyor. Sıfırı 5000 e düşen karta da 4500 verilmez yani. Ki kargo vs durumu da olacak.

Benim acil ihtiyacım yok, o yüzden nadiren düşen temiz ve uygun fiyatlı bir kart kovalıyorum. Bu ilanı da bu nedenle açtım. Yoksa 5000 liraya rtx 2060 almak istesem birsürü ilan var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı.
    2 ay önce açıldı
    Satıldı.
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.