Şimdi Ara

ALINIK EDİFİER S730- LOGİTECH Z623

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALINIK LOGİTECH S730 VEYA LOGİTECH Z623 SES KARTSIZ PERFORMANLI OLARAK KULLANILABİLİR Mİ? SIFIR VEYA FATURALI TEMİZ İKİNCİ EL OLABİLİR

İYİ GECELER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykkc -- 10 Haziran 2013; 21:34:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @Where Is My Mind
  • şimdi buraya desemki edifier varken logitech z-623 alma beş para etmezz kimse inanmıyacak.sonra logitech z 623 / z 523 / z 323 / z 4 ve edifier s730 / s530 / bu ses sistemlerinin hepsini kullandım ve logitehin z-4 ü hariç bütün sistemleri dandik.ayrıntıya girecek olursak logitechin uydularının hepsi yuksek sesde daha sonuna kadar acmadan bozuluyor.özelikle su milletin öve öve bitiremediği z 623 ün sadece bası güzel.birde bası iptal edip sadece uyduları flac formatında bir şarkı ile zorlayarak dinleyin bakalım ne olacak.hayır bu z 623 ü övenlerin hiç tartışmasız kulakları yok sanırım.abicim duymuyormusunuz uyduların zorlandıgını.bildiğin patlak kolon gibi ses cızırtı veriyor.yani logitechin kullandığım modeller arasında en iyisi z-4 dü.son sesde bile bozulma yapmıyordu.z-2300 ve 5500 kullanmadım yorum yapamıycam.ama edifier s530 ve s730 tekkelime ile muhtesem.yani logitechin z-623 edifier ile boy ölçüşemez.aşık atamaz.yanına yaklaşamaz.tecrübeyle sabit.birkaç yorum okuyarak buraya yazmıyorum.bunu bilmenizi isterim.bu ürünlerin hepsini kullandım.

• calhanre kullanıcısına yanıt
    sonunda t3 aldım vatandan 360 tl. edifier yoktu zaten evde kullanıcağım için yüksek rms ye çok da lazım değil yorumun için çok teşşekürler bunu yazarken de t3 ü dinliyorum sesi mükemmel gayet iyi ama edifier ve logitech için bişey söyleyemem(dinlemedim)
    en kaliteli ses sisteme olduğu için aldım (2+1 olarak) (forumda genelde bu söyleniyor)

• hayırlı olsun birader.logitech almamışsın ya sorun yok.creative dinlemedim bilmiyorum.hayırlı olsun tekrar
  • calhanre kullanıcısına yanıt
    saol teşekkür ederim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.