Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere intel core 2 duo e6600 işlemci arıyorum. Ankara içi elden yada güvenilir sitelerden kredi kartı ile alım yapabilirim. E8300 100 tl istediler ama anakartım uymadı ona göre fiyat veriniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere intel core 2 duo e6600 işlemci arıyorum. Ankara içi elden yada güvenilir sitelerden kredi kartı ile alım yapabilirim. E8300 100 tl istediler ama anakartım uymadı ona göre fiyat veriniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ramazan abiye saygılarımla...
hocam e8300 lga 775 istiyor hatırladığım kadar e6600 ile aynı soket.anakartınız nasıl uymadı anlamadım?
IIWorldLifeII
kullanıcısına yanıt
alacağım anakart bu usta ve bugun öğrendiğim kadarıyla en son e6700 destekliyormuş.
varsa agp ve ddr2 destekli daha iyi bi ankart söylersen sevinirim.
alaksı bile yok soket 775 destekleyior hepsi dual core,core 2 duo ve core 2 quad'ların hepsi destekliyor aynı soketi e6700 destekleyen bir anakart core 2 quad bile açar...
IIWorldLifeII
kullanıcısına yanıt
yok öyle bişey o model anankart çıktığında quad varmıydı ? önemli olan o çünkü eski anartlar piyasaya çıktığı andan itibaren yeni çıkan işlemcileri destekliyecek diye bir şey yok. Ki zaten araştırırsan her 775 anakart çıktığı yıla göre pentium dual core core2 ve quad olarak desteklediği en son modeli yazıyor.