Şimdi Ara

ALINIK E6600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere intel core 2 duo e6600 işlemci arıyorum. Ankara içi elden yada güvenilir sitelerden kredi kartı ile alım yapabilirim. E8300 100 tl istediler ama anakartım uymadı ona göre fiyat veriniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere intel core 2 duo e6600 işlemci arıyorum. Ankara içi elden yada güvenilir sitelerden kredi kartı ile alım yapabilirim. E8300 100 tl istediler ama anakartım uymadı ona göre fiyat veriniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ramazan abiye saygılarımla...

hocam e8300 lga 775 istiyor hatırladığım kadar e6600 ile aynı soket.anakartınız nasıl uymadı anlamadım?
  • IIWorldLifeII kullanıcısına yanıt
    alacağım anakart bu usta ve bugun öğrendiğim kadarıyla en son e6700 destekliyormuş.

http://forum.donanimhab...300/f_//tm.htm#83045300

varsa agp ve ddr2 destekli daha iyi bi ankart söylersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

alacağım anakart bu usta ve bugun öğrendiğim kadarıyla en son e6700 destekliyormuş.

http://forum.donanimhab...300/f_//tm.htm#83045300

varsa agp ve ddr2 destekli daha iyi bi ankart söylersen sevinirim.

alaksı bile yok soket 775 destekleyior hepsi dual core,core 2 duo ve core 2 quad'ların hepsi destekliyor aynı soketi e6700 destekleyen bir anakart core 2 quad bile açar...
  • IIWorldLifeII kullanıcısına yanıt
    yok öyle bişey o model anankart çıktığında quad varmıydı ? önemli olan o çünkü eski anartlar piyasaya çıktığı andan itibaren yeni çıkan işlemcileri destekliyecek diye bir şey yok. Ki zaten araştırırsan her 775 anakart çıktığı yıla göre pentium dual core core2 ve quad olarak desteklediği en son modeli yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.