Şimdi Ara

alınık e51,e65,e63

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    temiz+full kutulu+(kvk-genpa)garantili+tamir görmemiş(kesinlikle açılmamış)+çiziksiz+vuruksuz+kırıksız+stabil çalışan

kısaca sorundan nasibi olmıyan e51,e65,e63 arıyorum.başka cihaz düşünmüyorum,teklif etmeyin.saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 13 Ekim 2009; 2:49:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hacı bence başka bi secenek daha düşün en azından kamerası bişeye benzesin e51.in kamera e250den bile kötü yane koymasalar bundan daha iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m35

hacı bence başka bi secenek daha düşün en azından kamerası bişeye benzesin e51.in kamera e250den bile kötü yane koymasalar bundan daha iyi :D

sar değeri haricinde mükemmel bir telefondur, model adını e250 çöplerle aynı cümlede geçirmek bile ancak bu işten anlamayan birisinin yapacağı şeydir. ayrıca dikkat etmedin belki ama fotoğraf makinesi aramıyor, cep telefonu arıyor.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: m35

hacı bence başka bi secenek daha düşün en azından kamerası bişeye benzesin e51.in kamera e250den bile kötü yane koymasalar bundan daha iyi :D

sar değeri haricinde mükemmel bir telefondur, model adını e250 çöplerle aynı cümlede geçirmek bile ancak bu işten anlamayan birisinin yapacağı şeydir. ayrıca dikkat etmedin belki ama fotoğraf makinesi aramıyor, cep telefonu arıyor.

sen nekadar anlıyorsan en az 2katı anlıyorum birader boş boş konuşma istersen ;)

e250de foto makinası degil bilmem farkındamısın bu cihaz okadar rezalet foto çekiyor ki e250den bile kötü kitlenme olaylarını ben hiç söylemiyim çok kitleniyor bunlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık nokia x6 (n8 takaslı )
    13 yıl önce açıldı
    Alınık 5800..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.