Şimdi Ara

ALINIK: CREATIVE Zen Stone (Pembe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınık sıfır kutusunda CREATIVE Zen Stone Pembe Renkli Mp3 Player.
    Piyasada kdvli ve faturalı olanları 75 ytl arkadaşlar.
    Daha uygun fiyata satan varsa lütfen pm atsın.
    Hediye olucak mutlaka pembe renkli olması lazım.
    Saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• dostum d&r mağazalarında 65 YTL'ye satılıyor. Taksimdekinde de vardı her rengi. Saygılar.
  • Hocam teşekkürler daha uygun fiyata faturasız garantisiz falan bulurum diye düşündüm kaçak falan :)
    Valla şöyle 50 ytl ye falan bulursam süper olur diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.
  • Hocam bu arada D&R'a baktım ama 72 ytl görünüyor sen nerede gördün 65 ytl yada kdv sinimi görmedin acaba ?
    http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForElectronic.aspx?work_no=0000000229627
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wescam

Hocam bu arada D&R'a baktım ama 72 ytl görünüyor sen nerede gördün 65 ytl yada kdv sinimi görmedin acaba ?
    http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForElectronic.aspx?work_no=0000000229627
    Saygılarımla.

internet sitesinde 72 YTL görünüyor ama mağazalarda 65 YTL dostum, ben aldım geçen hafta taksimdekinden. İlk cevahirdeki D&R da gördüğümde ben de acaba yanlış mı görüyorum kesin dolar artı kdvdir falan diye düşündüm ama değil. saygılar.

• Eyvallah hocam bir bakıyım o zaman D&R'a. Bu arada cihaz nasıl hocam bende eşime hediye alıcam pembesinden sesi falan tatmin edicimi acaba ? Çünkü fiyatı falan çok uygun gibime geldi bana.
    Saygılarımla.
  • 2gb kırmızı olandan aldım 2tane haftaya gelicek amerikadan..
    uygun fiyata geldi sayılır.. sanırım burda aynı modeller 200ytl civarı
    satmak için getiricektim ama sermaye yok şuan

ALINIK: CREATIVE Zen Stone (Pembe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 31 Ağustos 2007; 23:29:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wescam

Eyvallah hocam bir bakıyım o zaman D&R'a. Bu arada cihaz nasıl hocam bende eşime hediye alıcam pembesinden sesi falan tatmin edicimi acaba ? Çünkü fiyatı falan çok uygun gibime geldi bana.
    Saygılarımla.

wescam kardeşim cihaz tam benim istediğim gibi. benim istediğim ev-iş arası veya karşıya falan geçerken kulağımda ses olsundu. bu ihtiyacı da gayet karşılıyor. çok doldurmuyorum, 1 veya 2 albüm atıyorum, sonra değiştiriyorum. ses kalitesi boyutuna göre oldukça iyi, ben sennheiser cx300 ile kullanıyorum, çok daha iyi oluyor, ama kendi kulaklıkları da yeterli seviyede. en önemlisi klasör atlama seçeneğin var, böylece istediğin şarkıyı bulmak daha kolay oluyor. görünüşü de çok güzel, ipod shuffle gibi kaba değil. istediğin başka detay varsa sor, onları da cevaplayayım kardeşim. saygılar.

• Hocam yorumların için teşekkürler. Bende dediğim gibi eşime hediye alıyım diyorum ara sırada ben kullanırım. Pembesi çok güzel şeker gibi duruyor çok hoşuma gitti. Bende elimdeki malzemelerle takas falan yapabilirsem süper olucak yada uygun fiyata nakit bulursam. Bence bu fiyata alınabilecek en güzel hediye.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.