Şimdi Ara

ALINIK CREATIVE AUDIGY 2 ZS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 4 Ağustos 2012; 18:32:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ne yazıkki bu kart xp uyumlu,win 7 de çalışmaz,netten daniel k nın packını indirirsin ondan gelen seslede sinirden tırnaklarını kemirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

ne yazıkki bu kart xp uyumlu,win 7 de çalışmaz,netten daniel k nın packını indirirsin ondan gelen seslede sinirden tırnaklarını kemirirsin

Açıklama için teşekkürler
    O zaman alım işlemi iptal

• dur arkadaşım öyle herşeye inanma, bende alacağım bu karttan arıyorum şimdilik, buldum ama bazı satıcılar bir garip her neyse....creative ' in kendi sitesinde win 7 sürücüleri mevcut artık, o zamanlar zannedersem win 7 driver olmadığı için çıkmış biri yapmış ve halen kullanıyorlar bu adamın driverını , demek ki bir sorun yok gibi bazı ince ayarlar gerekiyor olabilir, bunlar aşılacak şeyler ama dediğim gibi sitesinde driverleri var sanmıyorum sorun olacağını.........

creative in linki------------>

http://support.creative.com/Downloads/welcome.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 4 Ağustos 2012; 23:57:53 >
  • Merhaba
    Uyarın için teşekkür ederim siteye baktım ve bunu buldum
    http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=4915&prodName=Audigy 2 ZS&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_4915,VARSET=CategoryID:1

driver mevcut
    İlan güncel

• kimseyi yanıltmak gibi niyetim yok, 2 seneye kadar 2zs kullanıcısıydım ve hala kart bende mevcut satmaya kıyamadım,win 7 ile çalışan bir kart ararken şu anda kullandığım x-fi titaniumu aldım,creativenin sitesinde şimdi olduğu gibi o zamanlar 2zs driver yoktu daniel k yıda ben beğenmedim,titaniumuda beğenmediğimden asus kartları araştırıyorum,verilen linki yeni gördüm,şu aşamada titaniumu söküp 2zs yi kurmayı düşünüyorum,eğer driverler iş görürse yeni kart arama sevdamdan vazgeçebilirim,bu forumda insanları yanlış bilgilendirme ve yönlendirme gibi bir niyetim asla olamaz,her söylenene bende inanmam ama sebebini araştırmadan insanları yargılamayalım,demekki creativenin aklı başına gelmiş ve sürücü desteğini vermiş alkışlamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE INSPIRE 5300 5+1 SPEAKER
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.