Şimdi Ara

(Alınık)Clan/Guild Sitesi Yapımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cod-Skıll Force oyunlarında oynuyoruz.Clan websitesi yaptırcaz.

Anasayfa-Kurallar-Oyuncularımız-Medya-İletişim başlıklar bunlar.Çok ahım şahım bişeye gerek yok.

Kendim yapıyım dedim baktım olucak gibi değil işin içinden çıkamadım en iyisi yardım almak dedim.

Sayfa içeriklerini ben düzenliycem onda sorun yok.Ana tema yapılcak sadece bide siteye upload ve ben düzenlemem gerektiği zaman neler yapmam gerekli kısa bi anlatım istiycem :)

Oyuncularımız kısmında:

Fotoğraf (ilk girince fotograflar gozukcek alt alta oklarla hiyerarşik sıra olucak.
    Nick-Ad Soyad vs.
    Fotoğrafa tıklayınca aşağı doğru açılır pencere mi diyorsunuz başka bişey mi diyorsunuz bilmiyorum ama diyalog kutusu diyim ben diyalog kutusu istiyorum.Fotoğrafa tıklayınca aşağı doğru açılıcak orda işte tanıtım yazısı olucak.Aşağıdaki adrese tıkladığınız zaman ne istediğimi anlıyıcağınızı umuyorum fakat fotoğraflar vesikalık boyutta olucak.

Genel olarak böyle domain host var onu ben hallettim tek sorunumuz tasarım :)

Medya'da youtube'tan video ekliycez direk orda dizi sitelerindeki gibi tıklayınca açsın istiyorum.

Fotoğraflar için kayan albüm olabilir.tıkladıkça geçen falan onları daha sonra konuşuruz zaten.

FİYAT = ? :):) (Fahiş fiyat vericek arkadaşlar teklif dahi etmesin.Öğrenciyim abilerime sözüm vardı kendim yapamadım yaptırmaya karar verdim.)

http://www.sinansoydan.com/ Bu linke tıklayınca ne demek istediğimi anlıycağınızı umuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.