Şimdi Ara

ALINIK CASPER M500 PDA KALEM ACİL ALINIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FAZLA OLAN VEYA UYGUN BİR FİYATA VERECEK ARKADAŞDAN CASPER M500 PDA KALEM TALEP EDİYORUM SEVGİLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkansaritas -- 17 Aralık 2007; 15:41:12 >

• 5 numaralı örgü şişi ile gayet güzel bir kalem yapılabiliyor :) (kayboldugunda oyle yapmıştım)

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slaughter7

5 numaralı örgü şişi ile gayet güzel bir kalem yapılabiliyor :) (kayboldugunda oyle yapmıştım)

saygılar...

ciddimisin :)))))))
    bi deneyelim :D
  • bende htc4350 kalmei var siznkine uyarmı bilmiyorum.
  •  ALINIK CASPER M500 PDA KALEM ACİL ALINIK

ARADIĞIM KALEM RESMİYUKARDADIR
  • sorunsuz alışverişlerim listenden beni çıkar , sattığın lacoste arfüm ÇAkma çıktı ve sana pm attım hala cevap yazmadın , çıkar listenden beni.

bu arkadaşla alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olun
  • kardeşim sana cevap verme gereği dahi duymadım çünki bu sana sattığım ilk parfüm değil tamammı ve son olmıyacak buda damammı senin benim referanslarımda olman veya olmamamn benim umrumda dahideğildir. ürünleri hepsi bir dükkandan alınmışdır ve hepsi jletinlkidir. denenmek için açılmışdır okey diğer parfüm alanlar salakda senmi akıllısın ??????? kolasy gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK --ASUS P535-- ANKARA
    17 yıl önce açıldı
    Alınık netbook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu şahıstan ürün alacakların şu linke de bakmasını şiddetle tavsiye ederim :

http://forum.donanimhaber.com/m_19646201/mpage_1/key_//tm.htm#20024020

Bi de gelmiş sorunsuz alışveriş die bizi de listesine eklemiş. Bu adamdan mal felan almayın. Yöneticiler lütfen bu arkadaşın hesabını sona erdirsin.
  • arkadaşım lütfen dükkanı kirletmeyiniz
    ok saygılar.
  • Kirletmesi mi kalmış bi de gelmiş halen konuşuyor. Ben de dahil olmak üzere herkes senden alınan mallardan memnun kalmadığını söylüyor. En ucuz bulgar / çin mallarını tamaiyle orjinalmiş gibi yurtturmaya kalkıyorsun herkese. Satışını yapıp daha sonra memnun kalmayan insanlara cevap vermediğin gibi üzerine bunu dile getirenlere de dükkanı kirletmeyin diyorsun.
  • Üye sorunlu alışverişler kısmına eklenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.