Şimdi Ara

ALINIK CABRIO RWD Otomoil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın forumdaşlar hayırlı pazartesiler, keyifli günler...

Anlatsam sayfalarca kusacağım için kısaca anlatmak istiyorum. Elimde 25/04/2016 tarihiyle başlayan sıralı 22adet 2500,00TL lik senet var. Bunlar ile, çektiğim eziyete deyecek bir araba almak istiyorum.

Senetler 55bin TL tutuyor üstüne 25-30bin de ben koyabilirim.

Tanıdığı - ahbabı olan, bu işi yapan varsa bana seçeneklerimi sunarlarsa sevinirim :)

• vadelide olsa banka kredilide olsa araçları ödeyemeyenler, yakalama kararı cıkmadan tamirciye söküp boşaltıyor, cekiciylede icra deposuna eliyle teslim ediyor, icra ihalesinde de akrabasına aldırıp yeniden toplayıp binmeye devam ediyor, 40 binlik araçlara 15 bine binenler var dolayısıyla buda sistemi bozdu, şimdi kiralama araçları alıp boşaltıp kenara bırakanlar var üstünede kredi kartından başka kayıtlı bişi olmadığı için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

vadelide olsa banka kredilide olsa araçları ödeyemeyenler, yakalama kararı cıkmadan tamirciye söküp boşaltıyor, cekiciylede icra deposuna eliyle teslim ediyor, icra ihalesinde de akrabasına aldırıp yeniden toplayıp binmeye devam ediyor, 40 binlik araçlara 15 bine binenler var dolayısıyla buda sistemi bozdu, şimdi kiralama araçları alıp boşaltıp kenara bırakanlar var üstünede kredi kartından başka kayıtlı bişi olmadığı için...

yok artık

Ama benim sistemde hem araba da satılamaz olacak hem de senetler ellerinde oldukları için en kötü adliye yolu ile gelebilirler..

Ama genede işleyiz baya sıkıntılı bir hal almış Asıl olay zaten niyet

En kötü kendi iş sektörümde malzeme alımı yapıcaz ne yapalım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic fc5 alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.