Şimdi Ara

Alinik boyner 637 tl alışveriş icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Tekstil #Boyner
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 637 tl sepetim var boynerde bana 250 tl alacak arkadaşlardan pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajı aynen kopyaladım ana temayı okuyun lütfen size karşı bir sey söylemiyorum yöntemi görün diye anlatıyorum. PM'den de soru sorabilirsiniz hocam yardım ederim seve seve

Arkadaşlar bu tuzaklara düşmenize gerek yok yöntemi anlatıp arkadaşı şikayet edip geçiyorum. Konuyu hala burada görüyorsanız siz de şikayet edip geçin. Herkesin yapabildiğini para ile yapabilen zihniyete ihtiyacımız yok :)

Öncelikle işlem katlı kullanım ile yapılıyor. 50 hopi 500 TL ve üzeri alışverişlerde 6 kat değerli kullanılıyor. Daha üst alışverişler için sepeti parçalayın.

Lazım olan:50 hopi-- 40 TL'ye satan arkadaşlar var biraz araştırma ile bulabilirsiniz.
    500 TL alışverişiniz 50 hopi 6 kat değerli şekilde 200 TL nakit + 50 hopi(40TL) =240 TL'ye geliyor. % 10 da avantajix/bonusway iadesi var 24 de oradan düş yapar sana 216 TL. Bu arkadaşın karı nerede derseniz tahminimce kredi kartı kullanımı ile banka kampanyalarından gelen avantajlar.

Bu yöntem olmazsa diğer yöntem de şudur:

300 TL sipariş verip 100 hopi kazanılır. Ardından da bu paracıklar 2.5 kat değerli olarak kullanılır( bu olayı burada ifşa etmeyeyim hopi ana konuda bulursunuz 5 dk gezin yeter son sayfalarda) Bu şekilde 250 TL'lik ürün 100 paracığa alınmış olur. Ardından da 300 TL'lik sipariş iptal edilir, paracıklar kullanıldığı için sistem size 200 iade eder böylece 100 TL'ye 100 hopi almış olursunuz. Yani 100 TL ile 250 TL'lik alışveriş yaparsınız. İndirimli ürün sınırlaması vs de yok. Bunu 2 kere yaparsanız 500, 4 kere yaparsanız 1000 TL'lik alışveriş yaparsınız. Ayrıca %10 avantajix iadesini unutmayalım. Yani bu şekilde yaklaşık 12-15 TL arası da bir avantajix de alırsınız 100 küsür lira işliyor çünkü avantajixe neye göre bilmiyorum. Sonuç olarak 250 TL'lik ürün alışverişi size 85-90 TL'ye malolmuş olur. 2 katını yaparsanız 500 TL alışveriş de 180 TL'ye gelir. Arkadaş 215 yazmış bunun için yani 35 TL de cebinde kalıyor.
    Uğraşmam diyenler için arkadaş yapsın komisyonunu alsın ama öteki türlü herkesin yapabildiğini millete parayla satan zihniyeti her fırsatta afişe ederim. Burada kastım eğer bu arkadaş bu işi ilk anlattığım şekilde yapıyorsa helali hoş olsun ama bunu yap diyecek adam zaten parayı sokaktan toplamıyordur ve 30-40 TL de güzel rakamlardır.
    Konu da şikayet edilmiştir.

-Ölücü İfşası Sonu-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 360 TL Boyner Çeki
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.