Şimdi Ara

ALINIK Blu-ray rom sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK Blu-ray rom sürücü
    Selamlar, pc'ye bağlamak için bluray player arıyorum. Bluray yazmasına ihtiyacım yok sadece okusa yeterli benim için. Verebileceğim rakam 100 TL'dir, fazlası bütçemi aşıyor. Ürünün kutusu, faturası ve garantisi olursa iyi olur. Olmazsa da yapıcak birşey yok, siz yinede teklif bırakın. İlk tercihim usb üzerinden bağlanan modellerdir. Eğer bulamazsam normal dvd rom gibi kasaya monte edilen modellerden de alabilirim. Tercihen İstanbul içi olursa benim için daha iyi olur, denemeden almak istemiyorum.

Hızlı iletişim: 0533 090 09 34
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• "Verebileceğim rakam 100 TL'dir, fazlası bütçemi aşıyor." şeklinde konuya yazmıştım ama görmediniz sanırım. Tekrar hatırlatayım burdan; 100 TL'nin üzeri bütçemi aşıyor. Lütfen teklifleriniz 100 TL'den fazla ise boş yere konuyu kirletmeyelim.
  • Elimde bi asus bluray yazıcı rom var ama aldıgımdan beri bluray yazmadım okutmadımda k.marastayım düşünürseniz kargolarım test eder alırsınız yarın bi dvd lerde test yapıp bilgi vereyim modelınıde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, elinizde bluray film varsa deneyebilir misiniz. En azından okuyup okumadığını görelim boş yere kargo parası olmasın.
  • Hiç bluray yok bulursam dener bılgı verırım inş iyi geceler aldım bluray cekım için ama bluray lar pahalıydı musterilere dvd yetıyodu ondan ıhtıyac olmadı boşta duruyo test edince bılgı verırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır haber bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ne yaptın test edebildinmi aleti?
  • maalesef ya bluray film filan bişi bulamadım
  • Tamam hocam haber bekliyorum senden.
  • http://www.liteonodd.com/en/bd-internal/item/bdinternal/ihbs112

ürün bu hocam ama bluray film daha elime geçmedi zor sanırım test edebilirsem bilgi veririm
  • Elinde fazlalık duruyorsa gönder bana test edeyim. Eğer çalışıyorsa aynı gün havaleyi yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.