Şimdi Ara

Alınık bf3 , satılık ace combat ah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık bf3 , satılık ace combat ah
    varsa elinizde kutulu bf3 30 tl ye alabilirim. ölücü degilim cünkü 40 a bile alan yok ben bi de online kod alcam psn 40 tl zaten. 30 a verenden alırım
    bi de elimde ace combat ah var 70 tl ye veririm tertemizdir hatta ilanıda burdahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-ace-combat-assult-horizon-75-tl-istanbul-ici-elden-verilir-88716540/detay

beşiktas veya kartal civarında elden alısverişs yapabilirim
    takasda olabilir

kargoyu mecbureiyetten seciyorum kargo kullanmam elden tercihimdir
    Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PSN BF3 online kod 14.99 tl dir. 40 lira değil. Oyunun 40 liraya satılamadığı da doğru değildir, ve evet ölücüsün malesef BF3 konusunda.
  • Şaka mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmanager

PSN BF3 online kod 14.99 tl dir. 40 lira değil. Oyunun 40 liraya satılamadığı da doğru değildir, ve evet ölücüsün malesef BF3 konusunda.

En az 10 tane 40 tllik psn ilani koyarim onune arkadasim 30 a da buldum cevap gelsin alicam ;) zaten ben koda 40 tl demedim onu da 10 tl yede buldum sen neyib kafasini yasiyorsun bilmiyomda ne ixtiysen soyle bende iciyim muhterem.kardesim. Birde ac ah alirken bf3 svd yi 40 a veren bi arkda vardi 1 ay once demek ki yazdigim fiyatlar dahilde yapilan alisverisde mumkunmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lyroks

varsa elinizde kutulu bf3 30 tl ye alabilirim. ölücü degilim cünkü 40 a bile alan yok ben bi de online kod alcam psn 40 tl zaten. 30 a verenden alırım
    bi de elimde ace combat ah var 70 tl ye veririm tertemizdir hatta ilanıda burdahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-oyunlar-ace-combat-assult-horizon-75-tl-istanbul-ici-elden-verilir-88716540/detay

beşiktas veya kartal civarında elden alısverişs yapabilirim
    takasda olabilir

kargoyu mecbureiyetten seciyorum kargo kullanmam elden tercihimdir
    Hiçbir şey içmedim lakin malum sen içmişsin ki kafan güzel ki, ortamı bulandıran ufak sinek gibi vızıldıyorsun veya bilmediğin bir piyasa hakkında atıp tutuyorsun. Bir de TÜRKÇEyi doğru düzgün kullan.

• Yoo gayet iyi biliyorum piyasayi. ayriyeten mobilden giriyorum bunu anlayamamanada sasmadim mubarek

• 30 TL'ye Kutulu BF3 aramak , Ve bunda hala daha ısrar etmek , Ölücülüktür.Bakın Ucuza kapmaya çalışmak herkesin hakkıdır ve elbette herkes ister.Fakat Ölücülük farklı bir olaydır.Kutulu BF3'ü 30 TL'ye satanda Ya bedava almıştır yada Piyasadan zerre kadar haberi yoktur.Normal piyasası 50-55'ten aşağı değildir.

Yinede Aradığınızı bulursunuz umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yonu biliyom turko arkadas ama kactane psn 40 tl var dvd alsam bi de online kod filan epeyi pahaloya gelcek zaten alan olmadigi icinde pekde satilmadigini goeuyorum haa elden cikarcak olan vardir onlara denk gelir diye koydum ilani cunku 50 tl kodsuz dvd ye para vermek gelmior icimden. hayir psn den 65 e satanda var onlarada boyle satasiyor mu bu arkadaslar bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.