Bildirim
Alınık Battlefield 4 Hesabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Alınık
Giriş
-
Güncel ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
BF3 + BF4 (premium all dlc ) + Dragon age Origins + Dead Space + Sims 2 + Red Alert 3 + Burnout Paradise
Teklifin nedir bu hesaba ? bf3-bf4 çok oynamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: MotoAksesuar
BF3 + BF4 (premium all dlc ) + Dragon age Origins + Dead Space + Sims 2 + Red Alert 3 + Burnout Paradise
Teklifin nedir bu hesaba ? bf3-bf4 çok oynamadım.
Benim teklif vermem saçma olur satan sizsiniz , ücretini söyleyecek olan da sizsiniz.______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: odemirbuk
quote:
Benim teklif vermem saçma olur satan sizsiniz , ücretini söyleyecek olan da sizsiniz.
en az 90 lira eft-havale olarak düşünüyorum. Yada steam key-oyun takasıda olabilir bütçene göre -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: odemirbuk
quote:
Benim teklif vermem saçma olur satan sizsiniz , ücretini söyleyecek olan da sizsiniz.
en az 90 lira eft-havale olarak düşünüyorum. Yada steam key-oyun takasıda olabilir bütçene göre
Benim bütçemi aşıyor hocam teşekkür ediyorum.______________________________
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
-
-
Yok mu koca forumda bf4 satan arkadaşlar ______________________________
-
var hocam iki kişi şuan güncel olarak 20 tl ye satıyor, bir kişide 50 tl ye premium ek paketli halini satıyor :) -
http://forum.donanimhaber.com/m_105104043/f_//tm.htm#105104043 hocam bi bakın isterseniz almak isterseniz pm atın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Executioner15
http://forum.donanimhaber.com/m_105104043/f_//tm.htm#105104043 hocam bi bakın isterseniz almak isterseniz pm atın
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ancak 60 tl bütçemin üzerinde.Bf3 premium hesabım olmasa bütçe ekleyip alabilirdim ancak malesef daha önceden almıştım.______________________________
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X