Oyun manyaklığında ileri bi seviyeye doğru gitmeye başladığımdan :D ama öğrenci olmak gibi bi dezavantajı olunca haliyle biraz kısıtlı bi bütçe söz konusu oluo, şuan elimde Lenovo G780 modeli laptop var Vatandan faturası hala mevcut, garantisi bittimi bilmiorum ama tek vidası yerinden oynamamış temiz bi laptoptur modeli googledan girince 17.3 inç olduğunu örenirsiniz amacım bu aleti verip takasla üstüne fiyat vererek, görünce hastası olduğum bu Asus G serisinden bi laptopum olsun istiorum ama geneli itibariyle takasa yanaşan pek yok gerçi varsa bile küçük ekran arıolar buna da bnm laptop uymuor ama maddi olarak sıkıntıya giren ama laptopsuz kalmim 17.3 inç keyfim devam etsin diyen biri varsa beni bulsun ben maksat her iki tarafın yüzü gülsün ayrı bi de ilan hazırlicam resimli felan onu yarına hazır ederim elimdeki laptop satış ilanını eğerki takas olmaz die tuttururlarsa abiler mecbur satcaz olmadı ama baktıma göre sitelerde 1000-1200 arası fiyat biçiolar bnm laptopa iyice bakim ona göre fiyat biçer yarına ilan hazırlarım teşekkür ederim zmn ayırıp beni dinlediğiniz için cümleten kolay gele herkese slmlar... yorum cvp düşüncenizi bekliorum iyi günler...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.