Şimdi Ara

alınık ARIZALI...İvy Bridge işlemci...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta bahsettiğim gibi alınık ARIZALI herhangi bir ivy bridge işlemci örn 3770-3570-3770k-3570k

tek istediğim koşul ihs tim müdahalesi yapılmamış olmasıdır. teklifler ve iletişim için pm 'den mesaj atılırsa hızlı iletişim olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 14 Haziran 2013; 18:37:44 >

• nerde bulacan ki böyle bi işlemci :) ihs müdahalesi görmeyen de garantiye gitmiştir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

nerde bulacan ki böyle bi işlemci :) ihs müdahalesi görmeyen de garantiye gitmiştir zaten

şaş kaza üzerine su döküp yakan vs olursa alacağım
  • Ne işine yarayacağını cidden merak ettim dostum :D
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    üzerinde makro-işlemler yapacağım
  • Bırak arızalıyı normal satan nadir forumda hocam bende çalışan arıyorum şöyle i3 falan sağlam teklifi gelirse bana yönlendir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] MSI MAG Z490 TOMAHAWK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam g2020 al oda ivy bridge hem sıfırı da ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı kaç tl haberin yok herhalde...hem ben arızalı ivybridge arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

sıfırı kaç tl haberin yok herhalde...hem ben arızalı ivybridge arıyorum

Vatan bilgisayar topkapı şubesinde garantiden alınmayan , bozuk ürünlerin olduğu bir bölüm var.İstersen oraya bak. Belki bulursun.Tabi oraya yakın değilsen sana yakın olan şubeyi ara sor.
  • bu dediğiniz bozuk ürün bölümünü bilmiyordum merzifondayım en yakın vatan 60km uzakta
  • quote:

bu dediğiniz bozuk ürün bölümünü bilmiyordum merzifondayım en yakın vatan 60km uzakta

Spot ürün vb diye geçiyor.Ben tabi 3 yıldır internetten giriyorum vatana. Çalışanları insanın kanına giriyor. 3 yıl önce babam açık renkli (duvara uygun olsun diye çerçevesi) bit telefizyon almaya gitti. Ben de gittim yanında tabi tv de ses sistemi dahili var. Adam size ses sistemi verelim dedi babamı zor ikna ettim ses sistemi aldırmamaya o kadar açık renki tv aldık ses sistemi kapkara ne biçim iş diye birde orda çalışanı fırçaladım. Ramazanda siyah donla gitsek noel babalı donla çıkarız ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

quote:

bu dediğiniz bozuk ürün bölümünü bilmiyordum merzifondayım en yakın vatan 60km uzakta

Spot ürün vb diye geçiyor.Ben tabi 3 yıldır internetten giriyorum vatana. Çalışanları insanın kanına giriyor. 3 yıl önce babam açık renkli (duvara uygun olsun diye çerçevesi) bit telefizyon almaya gitti. Ben de gittim yanında tabi tv de ses sistemi dahili var. Adam size ses sistemi verelim dedi babamı zor ikna ettim ses sistemi aldırmamaya o kadar açık renki tv aldık ses sistemi kapkara ne biçim iş diye birde orda çalışanı fırçaladım. Ramazanda siyah donla gitsek noel babalı donla çıkarız ordan

Bunu öğrendiğim iyi oldu vatanı basıyorum yarın beyler. Hakkınızı helal edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

quote:

Bunu öğrendiğim iyi oldu vatanı basıyorum yarın beyler. Hakkınızı helal edin.

Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.