Şimdi Ara

ALINIK ANKARADAN ---OCZ REAPER HPC 2048 MB(1024X2) DDR2 1066 Mhz RAM Heat-pipe Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SADECE ANAKARA İÇİ ALINIK ---OCZ REAPER HPC 2048 MB(1024X2) DDR2 1066 Mhz RAM Heat-pipe Soğutucu

SAYGILAR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlısı olsun hocam yakışır sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkeskin -- 21 Nisan 2008; 2:18:30 >
  • SAOL EYVALLAH
  • Benim şikayetim msj alakalı değil, zira kendime kimleri muhatap bulabilirim yada nereden bir muhatap bulabilirim?
    bilemediğim için aklıma bu şikayet bölümü geldi...
    Sizler bu donanımhaber.com sitesinin forum yöneticilerisiniz ve bu forumda düzeni sağlamakla mükellefsiniz...
    Fakat şahit olduğum üzücü bir olaydan dolayı sizlerin bu düzeni adil biçimde sağlamayadığınızı düşünmekteyim.
    İstanbulda oturuyorum ve sitenize, eski üyelerinizden olan değerli bir arkadaşımın sayesinde üye oldum ( vethakan )
    Kendisi ankarada ikamet etmekte, sağolsun bana çok yardımı dokundu ve ben öncelikle onun sayesinde ve bu site sayesinde bir çok yenilikle tanıştım...
    akabinde bilmediğim bir çok konuyuda öğrenmiş oldum
    Öncelikle böyle güzel ve faydalı bir ortam oluşturabildiğiniz için sizlere teşekkür ederim
    Lakin baştada belirtmiş olduğum kırgınlığımı üstüne basarak yineliyorum...!
    Tabiri caizse sitenizin biraz acemisi olduğum için, avatar resmi koymayı bi türlü beceremedim, ve en sonunda vethakan nicli,
    arkadaşımdan yardım istedim ve oda sağolsun şimdiye kadar hiç kırmadığı gibi yine kırmadı ve onun yardımı sayesinde avatar eklemeyi başarabildim!
    Akabindede bu yardım sever kardeşime ödül olarak saçma sapan bir banlanma hediye etttim...
    siz değerli forum yöneticileri sayesinde! Anladığım kadarıyla IP numaralarından takip ediyorsunuz ve haksız rekabet ortamını engellemek istiyorsunuz,
    bu konudaki hızlı takibinizi tebrik ederim, fakat bu kadar hızlı olmanın yanında aceleci karar vermek yerine,
    hatası olan üyenizi PM yöntemiyle uyararak tespit edilen durumdan haberdar edip açıklama yapmasını beklemek bu forumun yöneticilerine daha çok yakışık kalır diye düşünüyorum!
    Sizden arkadaşıma karşı rencide olduğum için benden özürdilemenizi beklemiyorum!
    Ricam şuki; Bu vahim hatanın bir an evvel giderilmesi ve banlanma durmundan ötürü diğer üyelerin aklında şüphe uyandırmaması için değerli arkadaşımdan ( vethakan ) özür dilenmesidir...
    saygılarımla tarıkkeskin...

NOT: Şikeyet bölümüne yazaktım lakin 500 karakterle sınırlı olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.