Şimdi Ara

[ALINIK] amerikadan sıfır MACBOOK AIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar amerikadan getirtebilme durumu olan varsa eğer,

sıfır, kutusunda, jelatini açılmamış, applestore faturalı ve adıma faturalı, macbook air 11.6 inç almak istiyorum. (teslim de faturayı da alacağım elbette)

11.6 inç 1.4 işlemcili 2 gb lık olan modele = 1150 dolar

11.6 inç 1.4 işlemcili 4 gb lık olan modele = 1260 dolar

verebilirim..

Alışveriş istanbul içi elden olacaktır. ödemeyi dolar olarak yapacağım...

ALINDI..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterbocek -- 12 Ocak 2012; 15:10:02 >

• Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 18 Nisan 2011; 20:22:15 >
  • Enteresan. Amerika apple store satış fiyatı vergi dahil 1070$ olan cihazı size ve "adınıza faturalı bir şekilde" 1150$ dan kim verecek çok merak ediyorum. pm atan arkadaş pmsinde ne yazdı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: linger

Enteresan. Amerika apple store satış fiyatı vergi dahil 1070$ olan cihazı size ve "adınıza faturalı bir şekilde" 1150$ dan kim verecek çok merak ediyorum. pm atan arkadaş pmsinde ne yazdı acaba

kendisine bir teklif yazdım ama şartlarda anlaşamadık

sizde macbook isterseniz sizede yazabilirim çok merak ettiyseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 19 Nisan 2011; 8:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

Enteresan. Amerika apple store satış fiyatı vergi dahil 1070$ olan cihazı size ve "adınıza faturalı bir şekilde" 1150$ dan kim verecek çok merak ediyorum. pm atan arkadaş pmsinde ne yazdı acaba

yo teşekkür ederim. ben de bu işi yapıyorum zaten ve olabilirliğine imkan vermiyorum. Ancak kardeşi, arkadaşı vs olursa boyle birşey olabilir herhalde.. yoksa amerika'da kimsenin 80$ dolar için apple store gidip macbook alıp bi de onu Türkiyeye getireceğine imkan vermiyorum. Adına kesilmiş fatura muhabbeti olmasa belki bi ihtimal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

quote:

yo teşekkür ederim. ben de bu işi yapıyorum zaten ve olabilirliğine imkan vermiyorum. Ancak kardeşi, arkadaşı vs olursa boyle birşey olabilir herhalde.. yoksa amerika'da kimsenin 80$ dolar için apple store gidip macbook alıp bi de onu Türkiyeye getireceğine imkan vermiyorum. Adına kesilmiş fatura muhabbeti olmasa belki bi ihtimal.

Adina kesilmis fatura ve on odeme konusunda anlasamadik zaten ;)

• quote:

Adina kesilmis fatura ve on odeme konusunda anlasamadik zaten ;)

hayırlısı olsun hocam. bu arkadaş şartlarını biraz değiştirirse bu fiyata getirebilecek birini bulmuşken kaçırmamasını tavsiye ederim.

iyi forumlar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linger -- 19 Nisan 2011; 13:58:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşim dostum olsa bedavaya getirirler zaten...

arkadaş önden bir miktar para istedi anlaşamadık...

2 günde yüzde 8 kazanç az bir kazanç değil bence.. hemde alıcısı hazır, risksiz... (tek risk alıcının almaması ki bu bile sadece 1-2 gün kaybettirir asla para kaybettirmez...)

ha tabi sen de bu işi yaptığın için beğenmemen normal fiyatı oda ayrı konu

alışa devam bu arada..
  • :D sadece güldüm
  • arkadaşlar bende yakın tarihte almayı düşünüyorumda adıma fatura onemli değil hatta gümrükte takılır diye kutusunu bile atabilirsiniz
    kriterlerim
    11.6 i5 4gb ram 128 gb hardisk olan ürün
    kutusu olmasada olur ama bilgisayar kullanılmış olmasın yani ilk ben açayım
    kitap ve cdleri alırım
    bu durumda kaç dolar olur
  • alındı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.