Şimdi Ara

Alınık Amd Fx 8350 ve ATX Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Amd fx 8350 ve uyumlu büyük(ATX) anakart arıyorum. Anakart Asus ve Gigabyte marka olması daha hoş olur. Şuan vatanda Asus Anakart olarak bu anakart aklıma yattı:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-r20-amd-970_sb950-am3-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html?srt=UP#genel-bakis , bu seviyede bir kart işimi görür.Onun dışında faturası ve garanti belgesi olması şart. Bütçe olarak anakarta bağlı olarak 500-600 TL arası bir rakam söyleyebilirim. Bu koşullara uyan arkadaşlar bana pm ile yada ilanın altına yazarak ulaşabilirler.
    Onun dışında elinde sadece bu işlemciden olan arkadaşlarda yazabilirler,linkini attığım anakartı vatandan alabilrim.

Not: İstanbulda B.çekmecede oturuyorum iş yerim esenyurt/Haramidere civarında, hafta içi ve cumartesi günü çalışıyorum iş çıkışı yada pazar günü elden almak istiyorum bilhassa çalışırken görebilirsem daha iyi olur, aldıktan sonra yaşanacak herhangi bir problemle karşılaşmak istemem.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk148a -- 5 Aralık 2014; 19:23:58 >

• Selam, bende şu anakarttan var ve 350 liraya satıyorum, faturası kutusu vardır. http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a99fx-pro-r20-amd-990fx_sb950-ddr3-2133mhzoc-anakart.html
  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    A.s, hocam işlemciyle beraber olsaydı daha iyi olurdu benim için anakart+işlemci dediğim gibi 500-600tl arası almayı düşünüyorum.
  • Arayış devam ediyor, Arkadaşlar 8350den başka işlemci aramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk148a -- 24 Aralık 2014; 16:05:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Fx-8350 kutulu fanlı 450 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.