Bildirim
Alınık amd 754pin işlemci

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
ilk defa senden duyuyorum socket 754 amd ATHLON 3700 işlemciyi. benim bildiğim en son 3000+ socket 754 var. ıyı baktınızmı araştırdınızmı 3700 ATHLON socket 754 için -
açıkcası bende ole bi işlemciye rastlamadım 3400 bi kaç yerde var ama 3700 hiç görmedim boardun sitesinde destekledigi işlemciler arasında yazıo bende onlara güvenip yazdım belki vardır diye yoksada canınız saolsun ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
yani yanlış bilgin olmasın 3400 lerde sempron olması lazım. ama sunu bıl eger socket 754 ıslemcı alacaksan kesınlıkle athlon al. sempron ıle daglar kadar fark var. amd sempron 3200 1.8 de calısırken athlon 3000+ 2.0ghz de calısıyor. yınede bır arastır -
evet en son athlon 3000+ var onuda çok zor bulursun -
açıkcası ben pek anlamam sana linki versem yardımcı olurmusun
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=682&NAME=MS-7145&kind=1
şimdi ne alabilirim ben______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
senın anakartın socket 754 mu emınmısın -
bende mobil işlemci var 3400+, 1 mb önbellekli olan modellerden DTR cpu diye geçer. Socket 754 tabiki, arızalı bir asus notebooktan sökmüştüm kullanıyorum hala, çok iyi overclock oluyor. isterseniz satabilirim 100 $'a. -
Athlon 3700+ s754 var ama bulunması zor bi işlemci diye biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X