Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK///900 TL'ye Kadar Garantili Ekran Kartı Satın Al 13 Ocak 2015 16:05 1 1 ALINIK///900 TL'ye Kadar Garantili Ekran Kartı Arkadaşlar hepinize hayırlı günler. Uzun bir mağduriyet durumundan sonra kendimi toparladım ve ciddi şekilde ekran kartı almaya karar verdim. Vatan'ın bir çok şubesinde aradığım ürünlerin stoğu kalmadığı için buradan ilan veriyorum. Sıfır veya ikinci el farketmez (uzunca bir süre garantisi oldukça tabiki), 900 TL'ye kadar bir ekran kartı almak istiyorum. *Ekran kartını Sanalpazar üzerinden alacağım. O nedenle sanalpazar açmayacaklar boşuna P.M atmasın. *Kargo göndericiye aittir. Eğer fiyat sınırdaysa kargoyu ben karşılayabilirim. *Sanalpazar komisyonu göndericiye aittir. O nedenle düşündüğünüz fiyatı komisyon dahil belirtin. *Sanalpazar dışında bir teklifim yoktur, boşuna denemeyin. *Tercihen 2 slot yer kaplayan bir ekran kartı alacağım, bunu da belirtmiş olayım. *Asus marka ürünler ilk tercihimdir... Düşünülen Modeller: GTX 670 (Tercihen 680 PCB), 680, 760 (4 GB'lık özel bir model olabilir), 770 HD 7970, HD 7970 O.C, R9 280x Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Kasım 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SATILIK) ASUS Maximus VIII Hero Alpha (Wi-Fi Versiyon) (SATILIK) 512 GB Samsung 840 Pro SSD (SATILIK) Corsair HX850 80+ Gold Yarı Modüler PSU (SATILIK) 16 GB (8x2) Corsair Vengeance DDR4 3000 MHz C15