Şimdi Ara

@@@@ ALINIK 8800 ULTRA @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TERCIHEN XFX XXX SERİSİ KUTULU FATURALI GARANTİLİ ILK TERCIH SEBEBIDIR .......TEKLIFLERINIZI PM ARACILIGI ILE ILETIP FIYATLARDA UCMAMANIZ DILEGI ILE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• XFX XXX serisinde ısı problemleri olabiliyo. Bu sebeple oyunlarda takilmalar donmalar meydana geliyo. Yani yalnış tercih
  • Öyle bişey yok.
  • Kullandim ve biliyorum benden başka bu tur sorunlari yaşanyan bir insan daha tanıyorum. Yeterince açik mi?? XFX XXX serisi için konuşuyorum. Ya söyleneni dogru anla yada bilip bilmeden yorum yapip beni yalanci çikartmaya çalişma
  • 3 farkli XFX XXX kullandım, üçünde de sıcaklıktan dolayı takılma yaşamadım, kartların birini de ayrıca forumdan almıştım ve aldığım arkadaşımda da herhangi bir sorun çıkmamıştı (gerçi bu farklı soğutmalıydı); internetten XFX XXX incelemelerinin hiçbirinde de herhangi bir ısı sorunundan bahsedildiğini görmedim ki satış fiyatı 1.200 YTL olan kartın ısı sorunu olması zaten mümkün değil. Arkadaşınız ve sizin kasalarınızda bir problem olmalı. 2 kişide sorun çıktı diye direk karta laf atmayalım, internetten araştıralım bakalım öyle bir sorun var mıymış yok muymuş. İyi gunler dilerim.
  • Sorunun aslini yaşakmak kafadan atmak değildir. Ve bu kartlarda ısınma sorunu olmamasi için ya fanını değiştirilmesi gerekir yada kasa için cok iyi birşekilde soğutulmasi gerekiyor. Ona rağmen bazi oyunlarda takildiğini gördüm. Yani bu karti alacak olan adam ya fanını değiştirecek yada kasa içi soğutmasini çok iyi ayarlıcak. Yani kartlarda ısınma var. Arkadasa bu urunden uzak durmasini tavsiye ediyorum.
  • kavga yok kavga yok
  • Bahsi geçen ısı sorunları kasa içi soğutmaya da direk olarak bağlı olduğundan yersiz olarak tartışıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.