Şimdi Ara

alınık 6600gt AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • faturalı, kutulu, garantili, eksiksiz ve temiz kullanılmış olacak...

cidden sorunsuz ve zorlanmamış bir kart arıyorum arkadaşlar çünkü kendime değil, sonradan açıklama yapamayacağım bir yönetici için arıyorum....

marka olarak msi, asus, leadtek öncelikli tercih ama diğer markalar da olabiir.
    ve verilecek fiyat max 220 YTL dir (msi,,asus, leadtek olursa).diğer markalar için teklife göre bakacağım. bu rakamın üzerindeki tekliflere malesef olumlu cevap veremeyeceğim. bütçe bu kadar çünkü...

bir de İstanbul, elden teslim lütfen. bunun istisnası, tanıdığım bildiğim ve güvenilir arkadaşlardan şehir dışı da alabilirim.

birazcık da aciliyeti var konunun... haftasonu kartı sisteme takmış olmam gerek...
    teşekkürler, herkese hayırlı alışverişler...

• http://forum.donanimhaber.com/m_4662636/mpage_1/key_//tm.htm#4662636

fiyat biraz pahalı gelebilir ama kart da kalite
  • pm...
  • Leadtek 6600gt agp 6 aylık kutu içeriği full garanti 1.5 sene daha devam ediyor 250ytl
  • Dostum 10 gün önce Maviden alınmış Leadtek 128mb 660GT TDH EXTREME Ekran kartı faturası kutusu herşey yerli yerinde duruyor!!!

Fiyatı sen Pm olarak sana uygun fiyatı yazarmısın uygun olursa verebilirim. 10 Günlük tertemiz

Pardon AGP Değil x16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixo -- 11 Kasım 2005, 3:59:43 >
  • arkadaşlar gün içinde foruma bakamıyorum.
    msn den arasıra online oluyorum.
    bytepire@hotmail.com adresim. burdan görüşebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.