Şimdi Ara

Alınık 6310i / ericsson 388 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar selamlar

6310i arıyorum kasasında aşınma olabilir fakat tamir görmemiş parça değişimi yapılmamış olmalıdır, ayrıca fatura ya da herhangi bir belgesi kesinlikle olmalı yoksa teklif verecek arkadas cihazin imei nosu ile birlikte bana sattigina dair adi soyadi ve imzasi bulunan bir kagit vermeli. 3 sene teleofn bayisinden aldigim bir telefonun calinti cikmasi yuzunden mahkemelere gidip geldim bu yuzden lutfen gereksiz yorum yapmayin, kimseyi hic birseyle itham etmiyorum sadece cihazin temizligine guvenen gecmisini bilenler teklif versin diyorum.

bu şekilde temiz arızası olmayan bir 6310i için piyasasının üzerinde bir fiyat teklif edebilirim.

ayrıca ericsson 388 veya 688 de arıyorum çalışması yeterli

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 27 Haziran 2008; 19:06:38 >

• 6310i bende var. Telefonun belgesi yok ama geçmişi şöyle. TRT'de çalışan (ismi bende saklı) bir vatandaş zamanında KVK garantili 6310i alıyor. Bir süre kullandıktan sonra cihaz her ne arıza yapıyor bilmiyorum ama garanti kapsamında götürüyor KVK'ya ve cihazı sıfırıyla değişiyorlar. Bu vatandaş da teknoloji meraklısı olduğu için elinde o an sıfır olan cihazı bir telefoncuya götürüp başka bir telefonla takas ediyor. Arkasından da ben rastgelip telefonu satın alıyorum. (KVK'da arızalanan cihazın sıfırla değiştiğinin kaydı var çünkü ilk aldığımda araştırmıştım.) Cihaz orijinal haliyle kayıtlı.

Ben cihazı %95 evde kullandım. Siyah renkli kasasında aşınma dahi yok. Hiç tamir görmedi. Meraklı olduğum için V 7.0 yüklettim. Bu bile ayrı bir özellik çünkü bunun üzerine versiyon çıkmadı. Hatta üzerindeki batarya dahi orijinal. Batarya bitmeden hiç şarj etmediğim için, batarya performansı mükemmel durumda. Aynı şekilde şarj edilmeye devam edilirse, yine iyi performans sergileyecek gibi görünüyor.

Yani fabrika çıkış kasası çok temiz haliyle teslim edicem ve sıfırlama cihaz değil. Anlattığım durumdan dolayı da ilk kullanıcısıyım. Bu kadar yazdığımdan anlaşılacağı üzere de piyasadaki kasası değişmiş ya da tamir görmüşlerin fiyatından satmayı düşünmüyorum. Çok temiz ve dört dörtlük bir 6310i elimdeki. Kasa değişimine falan kesinlikle gereksinimi yok. Fabrika çıkışı haliyle satın alıp kullanabileceksiniz.

• fiyat icin ozel ileti gonderdim
  • PM
  • PM attim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.