Şimdi Ara

ALINIK 500GB 2.5' SATA2 HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500gb sata2 2.5" hdd arıyorum, mümkünse usb kutulu olmalı ama usb kutusuz hdd nizde varsa değerlendirilebilir. Vereceğim fiyat 100 TL dir, hdd hemen alınacaktır yani bekleme gibi bir durum yok hdd nizi satmak istiyorsanız anında satıp kurtulabilirsiniz. Referansı az kullanıcılara önce kargo sonra para şeklinde alım yapılacaktır.

Yoruma kapalıdır, iletişim için pm atınız.

Fiyatı 100 TL yaptım 2 tanede alınabilir bilginize.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linuxuzman -- 2 Mart 2010; 10:57:31 >

• üstad elimde 2.5" 500 gb sata hdd var ama 90 tl değil. 120 tl den verebilirim
  • pm
  • 90 çok acımasız oldu arkadaşlar fiyatı 100 e çekiyorum, hemen alım yapılacaktır 2 tane alınma ihtimalide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

90 çok acımasız oldu arkadaşlar fiyatı 100 e çekiyorum, hemen alım yapılacaktır 2 tane alınma ihtimalide var.

Gunaydin hocam , kizmazsan bende ilanina çöreklenebilirmiyim?? Bende 500gb 2.5" hdd ariyorumda
  • Bakın 3 tane oldu.

Bazı arkadaşlar ilanda 100 yazmama rağmen 150 170 gibi rakamlarla teklif yapıyorlar arkadaşlar, ilandaki fiyattan başkasına almayacağım. Burda ilan açıp aylarca sonra satıldığını biliyoruz ben hemen alım yapacağım diyorum. Marka model önemli değil, 2.5" olsun 500gb olsun sorunsuz olsun yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.