Şimdi Ara

ALINIK 50000TL CİVARINDA SADECE KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: figo976 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK 50000TL CİVARINDA SADECE KASA

MERHABA ,

DOSTLAR ÖNCELİKLE "BEN PADİŞAH ÇOCUĞUYUM BENİM MALIM SIFIRINDAN BİLE KIYMETLİ" DİYE DÜŞÜNÜP ONA GÖRE DEĞER BİÇENLER SİZ LÜTFEN BANA YAZMAYIN. TOPTANCILAR , YURTDIŞINDAN PARÇA GETİRENLER , YAYINCI PROMOSYONLARI DAHİL İNTERNET ÜZERİNDEN ARAŞTIRILABİLECEK TÜM SİTELERDEKİ FİYATLARDAN HABERİM VAR. BU NEDENLE AŞAĞIDAKİ ÖRNEKLERİ BAZ ALINARAK DEĞERLENDİRME YAPACAĞIM İSTERSENİZ SİZDE MESAJ YAZMADAN ÖNCE BİR BAKIN.

ALIM SATIM İŞLERİNDE DE KİMİN REFERANSLARI DAHA KUVVETLİ İSE ONUN DEDİĞİ OLACAK ŞEKLİNDE BİR YOL İZLEYECEĞİM. 3 REFERANSLA ÖNCE PARAYI GÖNDER DİYECEK ARKADAŞLARIN DA YAZMASINA GEREK YOK.

BİRİNCİ TERCİHİM (sıfır , ikinci el farketmez)

9700X İŞLEMCİ + 9070XT EKRAN KARTLI KASALAR (BİR ÖRNEĞİ QNB TRENDYOL KARTA 70000TL YE PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİTE SATILIYOR.)

BUNUN DIŞINDA 9070 XT KARTLI DİĞER SİSTEMLERİ DE ANLAŞIRSAK DEĞERLENDİREBİLİRİM.

4070 ti s , 4080 s , 3080 ti , 5070 ti model ekran kartı olan sistemleri de değerlendirebilirim.

anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

trendyol.com
    incehesap Meder V11 R7-9700X 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/incehesap/meder-v11-r7-9700x-32-gb-1-tb-ssd-16-gb-rx9070xt-freedos-masaustu-oyuncu-bilgisayari-p-975160913?boutiqueId=61&merchantId=106248

trendyol.com
    incehesap Meder V2 R5-7600 32GB 1TB SSD 16GB RTX5070Ti FreeDos Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/incehesap/meder-v2-r5-7600-32gb-1tb-ssd-16gb-rtx5070ti-freedos-masaustu-oyuncu-bilgisayari-p-948752131?boutiqueId=61&merchantId=106248

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.