Şimdi Ara

[ALINIK] 4070 Ti S / 5070 / 5070 Ti / 5080 / Belki 9070XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALINIK] 4070 Ti S / 5070 / 5070 Ti / 5080 / Belki 9070XT

4070 Ti Super (sadece beyaz)

5070 Siyah-Beyaz fark etmez ama baz model olmaz.

5070 Ti Siyah-Beyaz fark etmez ama baz model olmaz.

5080 Siyah-Beyaz fark etmez ama baz model olmaz. 5080 için ilanımdaki monitörü ekleyip üzerine nakit vermek isterim. (monitörsüz direk nakit alamam)

Belki 9070xt beyaz ürün olabilir. HH veya Pure olabilir.

Sıfır fiyatlı veya sıfır ürün aramıyorum. Kendim kredi kartı ile 6-9 taksit ile alabilirim.

Nitro+ 9070xt ekran kartımı 33500 e sattığım için uçuk ürünler ile ilgilenmiyorum. Garantisiz yurt dışı veya faturası kayıp ürünler ile ilgilenmiyorum. CW sesi istemiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

https://forum.donanimhaber.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-beyaz--161780419 bu ürünü kendisi almış gibi davranıyor. Gerçek olabilir ancak, test videosunu 2 gün oldu alamadım. Sonrasın şu alttaki linkte yapılmış testleri kendisi yapmış gibi yolladı. Palit olunca markası işkillendim arkaşımın pcsi evde 3 tane pc var dedi.

https://techolay.net/sosyal/konu/rtx-4070-ti-super-ekran-kartinin-furmark-test-sonuclari-nasil.112686. WP konuşmaları destek ekibine iletildi. Havale sonrası ürün alacaksanız eğer dikkat edin.

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5070 TI vs 9070 XT
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.