Şimdi Ara

(Alınık) %35 İndirimli 49$ Steam Bakiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (Alınık) %35 İndirimli 49$ Steam Bakiyesi

50 dolar civarında steam bakiyesi olanlar varsa %30 indirimle gift şeklinde bir oyun satın almak istiyorum.

Referansı bol olanlara önce ödeme yaparım, az olanlar için önce oyun sonra ödeme şeklinde gerçekleştirebiliriz.

1550 TL ödeme yapacağım. Aşağı yukarı %35 indirime denk geliyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık

Şaka bir yana %15 indirim bulursanız öpün başınıza koyun, %35 indirim yapan bir kişi bile görmedim bu forumda aylardır her gün girerim :)

• %35 indirimle birine oyun alıp satacağına CS'de item alıp item satış sitelerinden direkt satış yapar hocam. O sebeple bu tarz uçuk bir indirimi kimsenin kabul etmesini beklemeyin boş yere. Ben bile %10'dan satışa koydum ama %15'e gidiyor genelde. İstersiniz size de bu oran dahilinde yardımcı olabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 32 dolar bakiyem var ve istediğim oyunlar indirime girerse vs. diye almak için yüklemiştim. Şuan ise bana nakit gerekiyor. %20 olacak şekilde yardımcı olabilirim. İletişime geçin. Ödemenin tamamını öncesinde alırım eğer forumda tanınan, eski üye, mesajı yüksek, güvenilir biri iseniz ilk önce ödemenin yarısını alırım. Whatsapp: +967 782 748 109

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.