Şimdi Ara

alınık 2x512mb twinmos ddr400 dual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • alınık 2x512mb twinmos ddr400 dual kit arıyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Ama kingston marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarraKarrtal -- 11 Aralık 2005, 23:17:18 >
    Alışveriş Yaptıklarım ;darkseed(kral), oversleep(hemşeri), Tsunami41(güven verici), mkoyuncu(büyük üstad), eagle66(sorunsuz), saygi(doktor abi), ewerpower(adanalı), cicitto(hocam), MENEME2002(memurum), pegasus1881(sağlam), emirmete(titiz)...
  • temiz kutusunda twinmos dual ddr 2x512 rem garantili faturalı 100 dolar süper kacırma derim bana alacak karşılıygı geldi kullanılmadı ayrıca remler ömür boyu garantlilidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansalli -- 11 Aralık 2005, 2:23:07 >

Orjinalden alıntı: ozansalli

temiz kutusunda twinmos dual ddr 2x512 rem garantili faturalı 100 dolar süper kacırma derim bana alacak karşılıygı geldi kullanılmadı ayrıca remler ömür boyu garantlilidir

Kardeş o elindeki remlerin ömür boyu garantisinin geçerli olmadığını biliyon mu? Yani twinmos ömür boyu diyebilir ama firma garantiyi tanımıyor benim bildiğim !
    Alışveriş Yaptıklarım ;darkseed(kral), oversleep(hemşeri), Tsunami41(güven verici), mkoyuncu(büyük üstad), eagle66(sorunsuz), saygi(doktor abi), ewerpower(adanalı), cicitto(hocam), MENEME2002(memurum), pegasus1881(sağlam), emirmete(titiz)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

quote:

Orjinalden alıntı: ozansalli

temiz kutusunda twinmos dual ddr 2x512 rem garantili faturalı 100 dolar süper kacırma derim bana alacak karşılıygı geldi kullanılmadı ayrıca remler ömür boyu garantlilidir

Kardeş o elindeki remlerin ömür boyu garantisinin geçerli olmadığını biliyon mu? Yani twinmos ömür boyu diyebilir ama firma garantiyi tanımıyor benim bildiğim !

o nassı oluyo yaww??? alla alla?? benim bildiğim (ve kanunen) bir ürün en az 2 yıl garantilidir..kim neyi nasıl tanımıyoo???bilmek isterim..merak ettimde:)

• bendeki twinmossların garantisi karizma bilgisayar tarafından 2014 yılına kadar garantili durumda zaten o zmn a ne olur bu ramler allah bilir

İlginize teşekkürler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.