Şimdi Ara

Alınık - 25000 e güvenll ve konforlu araç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Focus, civic, clio, golf vs gibi heryerde bulunmayan, kesinlikle ön koltuk ısıtmalı, tercihen sunrooflu, manuel vites, kendine has bir tarzı olan, temiz, güvenli, konforlu bir araç arıyorum. Motor gücü çok önemli değil, tabi yokuşta da bayılmasın. Şimdiye kadar baktığım araçlar : bmw 3.16 ti compact, alfa romeo 147, renault laguna, mazda 3. Fiyat biraz daha pahalı olsa da gönlümdeki araç mercedes clk.

    Önerilerinize ve tekliflerinize açığım.

    Iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReStLeSs -- 12 Eylül 2013; 19:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • koltuk ısıtma hariç diğer kriterlerine mazda 3 uyar. ama mazda 3 kullanırsan daha da başka araca bakamazsın bu rakamlarda. 2 hafta önce sattım çok pişmanım, şimdi başka araçlara bakamıyorum bile. kısmet nasip olursa ilk fırsatta alacağım yine. mazda 3 al koltuk ısıtmayı boşver bence.
  • Cevap için teşekkürler :) Ankara'da yaşıyorum, sabah uykulu uykulu sırtımı :) buz gibi koltuğa koymak ve 8-10 dakika titremek istemiyorum. Çakmak yerine takılan çakma ısıtmalı koltuklar var, en kötü onlardan alırım diyorum da, o kadar para verip bi de derme çatma yöntemlere düşmek istemiyorum. Kararsızım anlayacağın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.