Bildirim
Alinik 2013 civari uretim hdd
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tamirden anlarsam elimde sdd dahil diskler var tamir olma sansı oluyormu ne oldu bilmiyorum kimisi be sectorlar olustu kimisi hic görmüyor sdd var o sekilde. -
Hocam benm diskin okuyucusu bozuldu onu başkası ile degistiricem öyle tamirden fazla anlamam ama programlar var elimde baya bursadaysan bakariz ama baska sehirdeysen ellemem elimde kalabilir bu işi cok yapmış biri değilim bursada gözünün onunde ilk programa sokarim ona göre bisey diye bilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
tam marka modeli nedir? -
Model:ST750LM022 bu benm bozuk okuyuculu olan
-
bende arızalı 500 Gb hd502hj e var. ama işini görmez sanırım. -
Eyv saol bana saglam lazım içindeki okuyucuyu degistiricem
-
Hocam Hdd nin okuyucusunun bozuk olduğunu nerden anladınız.okuyucuyla neresini kasdediyorsunuz şu kafa atan kısımmı oluyor.Bende iki adet hdd var toshiba ve seagete ,biri bad sektör yuvası, diğeri yeni bozuldu ,ne oldu bende anlamadım.Açtım kafa atması filanda yok, takıyorum Bilgisayar görüyor ama tepki yok biçimlendirme yok bilgisayarım disk yönetimi açılmıyor kitleniyor gibi yani.Sizce bunun arızası kart hatasımıdır.Tecrübenizi paylaşırsanız faydalanırız hocam teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdoksan -- 9 Mayıs 2015; 10:11:36 > -
Diski actiginizda 2 ana sey var
1 disk demir yuvarlak olan sey
2 bide onun yanında incecik kat kat disklerin arasına giren benim deyişimle okuyucu
okuyucunun gorevi diskin üstünde hizlica gidip gelerek diskteki bilgileri pc ye aktarir diskin altindada diski döndüren küçük bir motor var onu cikaramazsiniz daş gididir
Benm problemim okuyucunun dönen diskin üstünde hızla gidip gelmemesi tam sorunu bilmiyorum ama tahminimce okuyucu bilgi aktarmiyor o yüzden okuyucuyu degistiricem 20 30 liralık 2013 de üretilmiş her türlü samsung işimi görecek sanırsam
-
tavsiye program varmı baksam disklerime sdd de var bozulanlar arasında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X