Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Alınık 2 Adet rx 6600 xt / rx 6700 xt
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
rtx 3070 ti şiparişi verdim pazartesi veya salı geliyor.
nisan ayında aldığım asus dual rx 6600 xt "3 yıl garantili" düşünürseniz 6250 bırakırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 5 Kasım 2022; 12:22:55 > -
Merhabalar,
Mesajınız için çok teşekkür ederim, bugün haziran sonu incehesaptan komple sistem olarak Haziran ay sonunda alınmış ve garanti kapsamında xfx 6700 xt qick black ekran kartını 5700 TL ye aldım, sarı siteden bir satıcıdan. Bu sebeple kusura bakmayın sizin kartınızın fiyatı benim için biraz yüksek kaldı. (talep edilirse satıcı ile sarı site mesajları, fatura ve ekran kartı görsellerini ekleyebilirim).
Yine de mesajınız için teşekkür ederim, benim uygun fiyata rx 6700 xt almam sizin kartınızın fiyatını elbette düşürmeyecektir, sadece 5700 TL ye 6700 xt bulabildiğim için daha uygun fiyata rx 6600 xt ya da 6700 xt bulabileceğimi düşünüyorum.
Saygılarımla,
-
hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
güle güle kullanın.
ayrıca bir adet daha düşünürseniz 6000'ya bırakırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 7 Kasım 2022; 0:50:52 > -
1 adet 6600 xy ta da 6700 xt kart arayışı devam etmektedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X