Şimdi Ara

ALINIK 17'' (flat veya crt)MON. SD RAM KLAVYE MOUSE SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SADECE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN ELDEN ALINIR

17'' KELEPİR Bİ MONİTÖR ARIYORUM
    128 LİK SDRAM LAZIM 2 TANE
    SPEAKER KLAVYE MOUSE DA LAZIM
    İSTANBUL BAHÇELİEVLERDEYİM ELDEN ALMAK İSTİYORUM HATTA HAPSİNİ AYNI KİŞİDEN ALABİLİRSEM ÇOK MAKBULE GEÇER
    SAYGILAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 15 Eylül 2007; 1:45:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hesoyam2005---Tsunami41 ---romantik83---jaws ---Murat34---ByRamo---corvus_corvusan---RockSport---erkanuygur---dargmen---volki-ceza---peperoglu---yalnızkral---cengaver029---SERDAR2008---Bukalemun---okanharman---rec---grileo---ejdero---khoray---flaVa
  • pm
    Referanslarım; gameman(ekran kartı aldım), yildiz(siemens sx1 telefon aldım), Brabus(5 adet USR PCI WiFi Kart aldım), Naksi(yumatu iq recever sattım), pegasus1881(4 adet sdram sattım), bakunungulu(p4 2.66ghz komple pc sattım), EcZaNeT(QX6700 işlemci sattım), kaan84(işlemci fanı aldım), muhtar5(bir kaç kere işlemci sattım), Intensifier(fm radyo aldım), arda1811(rapid share hesabı sattım), CELTIC FROST(rapid share hesabı sattım),
  • PMLER CUMARTESİ AKŞAMI CEVAPLANACAKTIR İLGİNLENEN VE İLGİLENECEK ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 15 Eylül 2007; 1:53:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Hesoyam2005---Tsunami41 ---romantik83---jaws ---Murat34---ByRamo---corvus_corvusan---RockSport---erkanuygur---dargmen---volki-ceza---peperoglu---yalnızkral---cengaver029---SERDAR2008---Bukalemun---okanharman---rec---grileo---ejdero---khoray---flaVa
  • phılıps marka flat 17 inc monitör var fiyat 50 ytldir

REFERANLARIM VE ALIŞVERİŞLERİM İÇİN PROFİLİME BAKABİLİRSİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.