Şimdi Ara

ALINIK 1366 PİN X58 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirtildiği gibi i7 930 işlemci ile kullanmak üzere giriş segmenti 1366 pin anakart aramaktayım. Anakart için üst sınırım 200 tl. Yanında ram ve işlemci soğutucusu da alabilirim.

İzmir içi elden ya da kargo ile alabilirim. Forumdaki eski üyeler ve referansı fazla olan arkadaşlara önce parayı gönderirim. Diğer arkadaşlarla durumu konuşuruz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 28 Mart 2016; 2:24:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu rakama x58 chipset anakartı bulmanız imkansıza yakın gibi, yine de tez vakitte ihtiyacınıza kavuşursunuz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bu rakama x58 chipset anakartı bulmanız imkansıza yakın gibi, yine de tez vakitte ihtiyacınıza kavuşursunuz umarım.

Buldum 200 liraya model beğenmediğim için almadım. Asus P6T rev 1.0, usb 3 sata 3 yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bu rakama x58 chipset anakartı bulmanız imkansıza yakın gibi, yine de tez vakitte ihtiyacınıza kavuşursunuz umarım.

Buldum 200 liraya model beğenmediğim için almadım. Asus P6T rev 1.0, usb 3 sata 3 yoktu.

x58 anakartların sata3 portları native değil o yüzden çoğu kişi sata 2 hızlarının bile altında hız alıyordu SSD lerde, ayrıca bu anakartlar USB 3.0 oldu mu ben yok diye biliyorum.

• Olanlar var hocam. Çoğu modelin ileri revizyonlarında var hatta. İlk revizyonlar hep usb 2.0 ama.

• Darcyn kullanıcısına yanıt
    USB neyse de SATA 3 native olsaydı iyi olurdu, marvell chipset yüzünden sata 2 girişini kullanıyorum.

Rezalet durumda çünkü.
  • Doğrudur hocam, eski anakartlar sonuçta. Şimdilik i7 920 ile kullanıp sonrasında 6 çekirdek 12 thread bir xeon'a geçme planlarım var o yüzden x58 kart arıyorum, yoksa sandy bridge'den aşağı sistem toplanmaz bu saatten sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Q9650 775 pin işlemci
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up aramaya devam
  • turkman T kullanıcısına yanıt
    Ben buldum hocam, size kolay gelsin Kendi başlığınızı açmanızı öneririm, ilanlar yeni mesajla güncellenmiyor ikinci el bölümünde. Dükkan sayfanıza girip güncelle butonuna basmanız gerekiyor.

• çok saolun hocam bilgilendirme için. bende bugün işlemci + anakart = 635 liradan satan bir arkadaşa sadece anakart fiyatı kaç lira olur dedim 600 lira dedi :) o zaman işlemcinize talibim hayırlı olsun dedim :D

işlemci ucuz diye aldım şimdi ise elimde patladı...
    bu arada siz neden ilanı açık tutuyorsunuz işlem bitince kapatılamıyormu?
  • turkman T kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun zaman kimse birşey yazmadı ki unutmuşum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.