Şimdi Ara

Alınık 1080Ti Ekran Kartı / İstanbul içi elden.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık 1080Ti Ekran Kartı / İstanbul içi elden.
    Merhaba,

İstanbul içi elden ürünler tercihimdir. İstanbul dışından satmak isteyenler önce ürünü gönderir sonra ödemesini yaparım bunu dışında maalesef kabul etmiyorum.
    Ürünü satın alırken ki şartlarımı belirteyim;

Garantisi, faturası ve kutusu olan ürünlerle ilgileniyorum.
    Faturası alacağım kişinin üzerine olmak zorundadır.
    Alırken bir satış sözleşmesi yapacağız bunu kabul edenler teklif iletsinler.
    (Sözleşme şu şekilde, ikimizinde kimlik fotokopilerini çekiyoruz. Bir sözleşme yapıyoruz. XX kişisinden XX seri numaralı XX marka model ekran kartı satın alınmıştır. Ürünün ödemesi XX banka hesabına tam bir şekilde yapılmıştır. Ürüne ait tüm haklar satın alan XX kişisine aittir şeklinde ikimizinde imzası olan bir sözleşme yapmak istiyorum.)

Kardeşim bu sözleşmede neyin nesi diyenlere açıklayayım. Ekran kartı garantilik problem çıkarabilen bir parçadır. Coil Whine çıkabilir vs. bu durumlarda değişim , iade kararı verildiğinde örneğin vatanbilgisayar sadece fatura sahibine bu iade değişimi yapıyor. Elimde bu sözleşme olmadan ben hiç bir hak sahibi olamıyorum. Bu sebeple kendimi güvene almış olacağım. Zaten ürünü alan kişiye ödemesini yapıp ürünü satın alacağım için hiç bir şekilde art niyetli bir durum söz konusu olmayacaktır.

Mehmet Burak Güngör
    534 321 15 44
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Kasım 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Çok güzel bir ılan olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantık güzel daha önceden başıma geldi coil whine çıktı iade yaptırmadım sıfırı ile değişim yaptırdım aldığım sıfırda da coil whine çıktı tekrardan değişim yaptırıp açmadan sattım kartı. Burada tek sıkıntı kimlik fotokopisi bu devirde sakat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt
    Haklısınız piyasada dolandırıcı çok fakat üstü çizilip sadece bu işlem içindir başka bir işlemde kullanılamaz tarzı bir yazı vs. yazılabiliyor diye biliyorum araştırırız satıcı arkadaş için.

Araştırdım şöyle bir şey yapılabiliyor.

Kimlik fotokopisi üzerine paraf atın Kimlik bilgileri ile istek dışı işlem yapılmasını önlemek için bazı önlemlerin alınabileceğinin altını çizen yetkililer “Bir yere başvuru yaparken kimlik fotokopisi üzerine kimliğin sadece o işlem için kullanılacağını bildiren bir paraf atılmalıdır. Gerekirse işlem tarihi de atmak yerinde olacaktır. Böylece daha sonraki yıllarda kimliğin tekrar kullanılması engellenecektir.

Alınık 1080Ti Ekran Kartı / İstanbul içi elden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 20 Kasım 2019; 22:48:9 >

• Aynen bunu biliyorum. Şirketlerde özellikle iş görür bir işlem. Diğer türlü kimlik fotokopi bilgisinden sıfırını basar bizim dolandırıcılar
    Karşılıklı güven meselesi kısa sürede çıkar inş. satıcı hayırlı alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.