Şimdi Ara

Alınık 1.8' zif ide harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kapasite aşırı sorun değil elinde olan arkadaşlar pm ile mümkün olabildiğince detaylı bilgi ve fiyat belirtebilirse sevinirim..
    elinde sorunlu veya sorunsuz yüksek kapaisteli ipod(20gb-30gb-60gb gibi) olan arkadaşlarla da görüşebiliriz o ipodların içindeki harddiskler de aynı türde.. sorunlu arkadaşların harddiskleri sağlamsa ya da sorunsuz olan arkadaşlar 8gb ssd ile idare edebilirim diyorsa anlaşmamız mümkün.. ssd netbook umu normal harddiskli hale getirmek buradaki asıl amacım..

hayırlı forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 22 Haziran 2009; 16:48:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sata mı pata mı ?
  • PM attım.

quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

netbook uma biraz daha performans katmak için arıyorum.. kesinlikle normal notebook harddiski gibi 5400rpm istemiyorum. 7200rpm olan modellerden asıl ihtiyacım olan.. depolama için harici kullandığımdan kapasite pek önemli değil hatta daha uygun fiyatlı olması için düşük kapasiteli(20gb-40gb gibi) olabilir..
    hayırlı forumlar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpu2ram -- 16 Haziran 2009; 10:44:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep
    sata mı pata mı ?

ide(pata)

• öncelikle içindeki diskin bağlantı yapısı önemli.. direk normal ide tarzı pinli girişliler işimi görmüyor zif soketi olan yan ince şerit kablo ila bağlantı yapılan tarzda harddisk olması gerek.. ayrıca fiyat olarak da sanırım beni biraz aşabilir bu ürün..

• bende var 30 gb zif
     Alınık 1.8' zif ide harddisk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm ler cevaplandı arayışa devam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.