Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Ps5 Horizon Forbidden West Satın Al 8 Nisan 2023 17:21 1 1 Alınık Ps5 Horizon Forbidden West Ps5 için Horizon Forbidden west hesabı arıyorum. Daha önce ana oyunu bitirdim şu an oyunu çıkacak olan burning shores dlc si için alıyorum.Dlc ye girmek için ana oyunu bitirmiş olmanız gerekiyor.Bende kayıtlarımı malesef silmiştim ve geri getiremiyorum.Bundan dolayı alınacak hesapta oyunu bitirmiş olmanız gerekmektedir.Hesap alındıktan sonra buluttan oyunun bitmiş kayıt dosyasını indirip dlc ye giriş yapabilirim.Hesabını satmak isteyen arkadaşlar olursa ayrıntıları yine konuşabiliriz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Ps5 Horizon Forbidden West