< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alındığına pişman olunan denemeler (3. sayfa)

-
-
okyanus ayt fen branşlar sorularının yarısı tyt konuları ve biyoloji hariç çözümleri baya kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviestşampiyonlar karması her şeyi çok kolay sorup matematiği hayatınızda hiçbir yerde göremeyeceğiniz kadar amelece sormuşlar
Hocam geçen seneki baskısını çözüyorum şimdi. Dediğiniz gibi ayt matematik kısmı çok amelece ve sınav seviyesinin üstü zor sorular var. Ama fen kısmı çok iyi.
-
Altın karma aman aman tüm ünlü yayınların en çöp sorulara ya da en amele soruları sadece 3d denmesi biraz iyi bir de özdebir onun dışında çöp çöp
Önermek istediğim ise toprak tyt ve ayt si olurdu aytniz iyi ise almayın ama tyt tam ösym gibi kesinlikle alınması gerekir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarmal kontrol, Pusula , 15li tür mat
Acil tur mat rejenerasyon
Okaynus master tyt denemesi
Sonuç 5 li tyt denemesi
Endemik 12 li ayt mat denemesi
65le başladım 55-57 arası bitirdim denemeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-270A60C93
Sarmal kontrol, Pusula , 15li tür mat
Acil tur mat rejenerasyon
Okaynus master tyt denemesi
Sonuç 5 li tyt denemesi
Endemik 12 li ayt mat denemesiSarmal pusula sipariş ettim az önce.İptal edeyim mi?
2020 yks için metin maske ayt mat denemesi almıştım. bu sene de büyük ihtimal 2021 müfredatlarını ekleyip denemeyi piyasaya çıkartırlar diye düşünüyorum. uzak durun. ayt matematik denemesiydi güya ama bildiğin tyt mat denemesiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 7 Nisan 2021; 12:29:17 > -
ben geçen seneki basımı çözdüm hiç beğenmemiştim sen bilirsn hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-270A60C93ben geçen seneki basımı çözdüm hiç beğenmemiştim sen bilirsn hocam
Valla 2021 basım yazıyor ama bilemedim şimdi.
ben bugün ilkini çözdüm fena değil hocam pusula aynı kurumsallardaki gibi yapmışlar sanırsam
-
endemik ayt fen çözümü yok çok sinirleniyorum
geçen seneki baskısında penguen sorusunu tutturmuştu -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3ben bugün ilkini çözdüm fena değil hocam pusula aynı kurumsallardaki gibi yapmışlar sanırsam
O zaman alayım hocam.
Endemike bile kötü demiş ciddiye almayın pusula fena değil
endemik ayt mat denemeleri için neden pişman oldunuz hocam? kolay mı sizce?
Soru bankası gibi olmuş hep klasik sorular yeni öğrendiğim bir şey olmadı
Yayın Denizi 3 lü tyt denemesi (2019-2020 herhalde)
Orijinal tyt mat denemeleri bu yılki olanı çözmenin bir anlamı yok bence ama önceki basımı da çözdüm o fena değil -
Ne güzel konu.Anılarım canlandı.3 sene önce bu zamanlar ben de sizin gibi deneme çözüyordum.Kırtasiyelere gidip deli gibi deneme inceliyordum.Bazen kapağını beğendiğim denemeleri de aldığım oluyordu.Bol bol denemeye devam gençler kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X