Şimdi Ara

ALINDI TURTLE BEACH TANGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turtle beach tango kulaklık alınacaktır pm den tekliflerinizi bekliyorum
    Edit: sahibinden üzerinden alınmıştır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8C70F527 -- 4 Mart 2015; 12:21:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba,

Özellikle bu modeli seçmek istemenizde bir sebep var mı?
  • hocam önceliklle kulaklık ps3-ps4-xbox360-xbox one mobile ,tv herşeye bağlanabiliyor :P 9-10 saat bataryası dayanıyor, 50mm neodim mıknatıs,pil seviye göstergesi daha epey bir özelliği var , araştırdım bu modele karar kıldım.

• Yanlış anlamayın, Turtle Beach'in çok fazla modelini kullanmış biri olarak yazıyorum. Delta da bunlardan biriydi.

Bu kulaklık 2.4 Ghz'de çalışıyor. Eğer vericisini kablosuz telefon, wi-fi modem, görüntü aktarıcı, wifi kullanan bir cihaz vb. bir cihazın yanına koyarsanız, zaman zaman sinir bozucu cızırtılar (background noise) oluşabiliyor. 2.4 ghz güya ama işte hepsinde aynı sorun vardır.

Zaten o yüzden sonraki nesilde 2.4 Ghz / 5 Ghz çalışabilen dual bantlı vericilere geçtiler. Görünüş hep aynı ama kalite farkı çok.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama size tavsiyem dual band bir turtle beach bulmanızdır.

Not: Bu yazdıklarımın şu an dükkanımda bulunan bir ürünle hiç bir ilgisi yok. Sadece tavsiyede bulundum.

Not: Pil'in düşük olduğunu ses ile uyarıyor :) Görsel bir uyarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 3 Mart 2015; 15:34:04 >
  • Turtle Beach Call of Duty®: Black Ops II Ear Force Tango Limited Edition Headset. Get the jump on your competition with fully programmable audio presets, Dolby® Digital Surround Sound, 2.4/5GHz Dual-Band Wi-Fi, a rechargeable Lithium Polymer battery, Bluetooth® technology and wireless chat for Xbox 360® and PS3™ complete the ultimate gaming audio loadout.

hocam benim istediğim tango dual band zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turtle Beach 700 gen 2 Xbox
    geçen yıl açıldı
    Turtle Beach Stealth Ultra
    geçen ay açıldı
    Turtle Beach PX5 7.1 surround
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.