Şimdi Ara

[ALINDI] EVGA GTX 760 Backplate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet EVGA GTX 760 Backplate aramaktayım, sıfır ve ya 2. el farketmez yeterki çok iyi durumda olsun.

ürünün tam olarak model numarası 100-BP-2761-B9 olup resimleri aşağıdadır.

teklifler sadece özel mesajla, uçuk tekliflerde bulunup karşılıklı olarak zamanımızı harcamayalım.

hayırlı forumlar.

[ALINDI] EVGA GTX 760 Backplate  [ALINDI] EVGA GTX 760 Backplate

üretici linki:
    http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=100-BP-2761-B9&family=Accessories%20-%20Hardware&uc=EUR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Ağustos 2014; 9:17:27 >

• Üstad bende aramaktaydım daha sonra sanalmarketim.com üzerinde buldum sipariş verdim.

http://www.sanalmarketim.com/evga-gtx760-serisi-ekran-karti-icin-arka-plaka-backplate/p_57399/undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ağustos 2014; 2:01:39 >
  • eline sağlık hocam ya, hemen siparişi geçiyorum.
    ilanı açmadan az aramadım, hiç bir yerde yoktu, yeni gelmiş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Ağustos 2014; 7:49:08 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Bu arada gtx 760 aldım bugün ama vatanda bir tane evga gtx760 vardı onunda kutusu açıktı, bende riske girmeyip 25 tl ekleyip 780 tl ye dual bios olanını aldım, backplate te yanında geliyormuş boşa sipariş verdim yani :)

Neyseki kargoya verilmemiş daha iptal ettim siparişi, 20 lira kardayım üstüne dual bios kaymağı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ağustos 2014; 17:26:32 >
  • valla kapmışsın mis gibi kartı, her işte bir hayır vardır derler.
    aldığın kart bu mu 02G-P4-3765-KR? yoksa 4GB olan mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-superclock-acx-dual-bios-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111.html

bu arada kartı EVGA'ya kayıt ederken benim imzamdaki "Affiliate code 7VZKRBEHXC"'u kullanırsan süper olur, EVGA puanı topluyorum.

ben siparişi verdim bakalım Sanalmarketim nezaman verecek kargoya, bu arada fiyat çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Ağustos 2014; 17:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

valla kapmışsın mis gibi kartı, her işte bir hayır vardır derler.
    aldığın kart bu mu 02G-P4-3765-KR? yoksa 4GB olan mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-superclock-acx-dual-bios-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111.html

bu arada kartı EVGA'ya kayıt ederken benim imzamdaki "Affiliate code 7VZKRBEHXC"'u kullanırsan süper olur, EVGA puanı topluyorum.

ben siparişi verdim bakalım Sanalmarketim nezaman verecek kargoya, bu arada fiyat çok iyi.

Evet üstad verdiğin ürün kodu aynı.

Aslında 4 gb olan modelde 920 liraymış çok fiyat farkı yokmuş biraz zorlasam alınırdı ama mersin stoğunda yokmuş, internetteki sitelerdede 1000 lira civarı dolaşıyor fiyat, bu vatan niye böyle 80 lira ucuz satıyor garip :)

Kayıt ettirirken referans kodunu yazarım üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ağustos 2014; 18:54:35 >

• performans açısından 2GB ve 4GB arasında fark yok zaten, anca ilerde SLI yapacaklar için önemli olabilir.
    Vatan'ın her zamanki oyunları bunlar, ne yapıp edip aldırıyorlar adama.

kayıt esnasında ve ya EVGA sitesi ile yardım gerekirse haber ver, elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Evga Gtx 1070 FTW
    7 yıl önce açıldı
    SATILDI Asus Strix RX 580 OC 8GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.