Şimdi Ara

Alınacak Pasaport Kayıt hakkı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar 1 kaç hafta önce forumdan bir arkadaşıma yaptırdım. 250TL sanalpazar üzerinden herşey dahil. Bu şekilde yapacak arkadaş olur ise ilanı açıp link atsın bende satın alıp imei göndereyim. Kayıt olunca da ürünü onaylarım. Güvenmeyen arkadaş olur ise referanslarıma baksın. Hala güvenmiyor ise "önce havale yap sonra kayıt yapayım" şeklinde mesaj da atıp kendini yormasın.
    Kriterlerimin uyduğu arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
    Abartı para istediğiniz şeyin ömrü de 30 gün, ondan da haberiniz olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 11 Haziran 2013; 19:03:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Arkadaşlar 1 hafta önce forumdan bir arkadaşıma yaptırdım. 250TL sanalpazar üzerinden herşey dahil. Bu şekilde yapacak arkadaş olur ise ilanı açıp link atsın bende satın alıp imei göndereyim. Kayıt olunca da ürünü onaylarım. Güvenmeyen arkadaş olur ise referanslarıma baksın. Hala güvenmiyor ise "önce havale yap sonra kayıt yapayım" şeklinde mesaj da atıp kendini yormasın.
    Kriterlerimin uyduğu arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
    Abartı para istediğiniz şeyin ömrü de 30 gün, ondan da haberiniz olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

pm

• bende aynı ekilde bir arkadaş bekliyorum pasaport hakkını satmak isteyen arkadaş var sa bana ulaşabilirse sevinirim hatta mail whatsapp face hepsi aynı haqqus@msn.com
  • Ben de pasaport kayıt hakkı arıyorum. İzmir ve ya yakınında olursa çok iyi olur. Fiyatta çok rahat anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
  • Arkasaşlar kusura bakmayın fakat kendinize ilan açsanız da kendi ilan metninizi kullansanız nasıl olur. Ben mesaj geldikçe kontrol ediyorum ilanı ama böyle olunca zamanım boşa harcanmıs oluyor. Haksız mıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 16 Haziran 2013; 19:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 30'undan sonra bu konuda yardımcı olabilirim. O zamana kadar sorununu çözemeyen olursa benimle pm ile irtibata geçebilir.
  • Istanbul ici pasaport hakki satiliktir. 1 adet 180 lira.(baska biryerde 200 demistim ama abartmisim sanirim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASAPORT KAYIT HAKKI (320 TL)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bence acıl pasaport kayıt hakkı ıstıyorum kardesımın telefonu servıs yok kayıt dısı ımeıde kaldı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.