Şimdi Ara

Alınabilecek eski model spor arabalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mitsubishi 3000 GT çak diyecektim ki bütçeyi fazlasıyla aşacaktır. O zaman hemen bir başka efsane japon Nissan 200 SX alınır canavar gibi binilir diyelim. Her ikiside safkan japon olup her türlü mod a gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

Üzerinde çalışmak istiyorsanız japonlar işinizi görür.Teg,prelude falan toplayabilirsiniz.Veya gerçekten hızlı bir şey isterseniz Crx Del Sol harika olur.

Avrupadan ise calibra veya clio Rs olabilir.RS gerçek bir şaka makinesi..

@bozak07
    Hocam verdiğiniz ilandaki araç çok çok Uzun zamandır duruyor..İncelemeye gidenler oldu ama çok fazla eksiği olduğu söylendi.Bir kaç lira üstüne çok daha iyi soller var.

Doğrudur hocam :) arkadaşım bütçesine uygun olduğu için söyledim.. daha düzgünleri var... del sol atmosferik motoruyla daha da sorunsuz olur gibi.. Tabi calibra' nın da 2.0 atmosferiği bulunabilir
  • Evet hocam,bence de mantıklı tercih.Zaten üzerindeki b16a2 motor;piyasası 30 binlere çıkan ek Vti'lar ile aynı motor.Bu rakamlara daha iyisi zor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda nın del sol modeli vardı heralde hızlı ve öfkeli 1 de onu modifiye etmişlerdi inanılmaz güzel şeyler çıkartabilirsiniz.
  • 205 gti diyorum ve ayrılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda del sol diyen çok ama parça sıkıntısı yaşatır mı acaba
  • benim böyle bi konum vardı eskiden . google a yazsaydın keşke baya yazan oldu fikir edinirsin tüm araçlar var uygun fiyatlı , verim alabilceğin . . .

konunun linki :http://forum.donanimhaber.com/m_61475811/tm.htm
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-dort-ceker-q4-motor-yeni-200-beygir-143406887/detay

Alınır boyatılır, direksiyon koltuk arka koltuk sökülür- spor koltuk direksiyon takılır intake ve egzost yapılır, birde rollcage yapilirsa tadindan yenmez al sana pist makinasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 3 Aralık 2013; 0:58:26 >
  • Nissan 200x 300x e fln bakin

• Kesinlikle golf gti mk1 ya da peugeot 205 gti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigra
  • Civic 1.4 hatchback tabikide
     Alınabilecek eski model spor arabalar
  • konuyu hortlatayım.

bmw 315
  • Belki düşerse Toyota celica bulabilirsiniz. Sürekli nissan 200sx ilanlarını kovalayın denk gelebilirsiniz.

Edit: eski konuymuş hortlatışmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 12 Nisan 2017; 11:19:56 >
  • konu hortlamış
    o zamanki piyasada alınacak araçlara bakın hele...
    fiat coupe
  • honda crx.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.